Megmondjam neki, hogy épp megvan?
A barátommal pár hónapja vagyunk együtt, és tervezzük, hogy lefekszünk egymással. Eddig nem tettük, mert nekem ő lesz az első és még nem álltam készen, mindig leállítottam, mikor megtörtént volna. De múltkor már megujjazott és meg is beszéltük, hogy legközelebb lefekszünk egymással, viszont tegnap megjött a menzeszem :/ elmondjam neki? Mit fog szólni? Nem kínos ez?...
18/L
Ha volt barátom mindig elmondtam neki..egy idő után már magától tudta,hogy most nem lehet,mert...
Normális dolog,ez az élet rendje..
Miért ne mondanád el?
Ez nálam alap, hogy mondom, sőt ő is tudja nagyjából.
De különösebben nem érdekli, mert ha megvan attól még ugyanúgy lehet szeretkezni, csak mondjuk tényleg nem az első alkalomnál, az elrontaná az igazi gyönyört.
18/L
Mégis mi a francért lenne ez kínos? Minden nő menstruál, ezt a férfiak is nagyon jól tudják. Kicsit kislányos ez a "jaj, te jó ég, mégis mit fog szólni, ha megtudja"??? (ilyen hozzáállással inkább még ne szexelj)
Meglepődni nem fog, hogy menstruálni is szoktál.
3-as, gratulálok a vallásos bromkodásodhoz, csak épp köze nincs a kérdéshez.
Kérdező: 1. nyilván észreveszi amúgy is, de a legegyszerűbb, ha elmondod neki
2. az elsőt lehet nem így kéne, rá fogsz parázni, jaj, véres lesz minden, stb. ki sem tud nyalni...
Szerintem ne célozz rá, hanem mondd meg egyenesen, mert nem biztos, hogy érti a célzást.
És nem, nem ciki megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!