Milyen tárggyal célszerű elveszíteni a szüzességemet?
A szüzességed úgy vesztheted el, hogy benned jár egy pénisz...
Máshogy nem lehet.
És ez a normális válasz. Ha pl egy vibrátorral próbálkozol a dzűzhártyád átszakadhat, de a szűzességed csak hús, vér pénisszel veszítheted el.
"jó pénisz kizárva jelen esetbe. amúgy meg nem szeretnék szűzen szexelni ezért kérdem szóval normális válaszokat kérek"
Haha, régen ez nekem is megfordult a fejemben kicsinek, hogyha nagy leszek, akkor nem adom meg az örömöt, egyik férfinak sem, hogy megkapjon, aztán esetleg otthagyjon, majd megoldom magam.
De ez nem így van.
A legjobb érzés ha valakinek odaadhatod a szüzességed, akibe igazán szerelmes vagy, és tisztelettudóan bánik veled, valamit soha nem akar elhagyni.
Hidd el szüzen szexelni először a szerelmeddel az élet egyik legjobb érzése. Én nagyon bánnám, ha ezt nem élhettem volna át.
"nem szeretnék szűzen szexelni"
OKÉS MOST HALTAM MEG:DDDDDDDDD
"nem szeretnék szűzen szexelni"
Tudod kis csillag ez LEHETETLEN.
Dugj magadba mindent amit találsz, majd rájössz mekkora idiótaság amit csinálsz, de nekem mindegy, ettől csak neked lesz rossz, nem nekem.
Sok sikert a hülyeséghez. Am hány éves vagy 11?
Megint keveritek a szezont a f...mal! Levagytok blokkolva annál, hogy csak pénisszel.
A kérdező gondolom magának szeretné átszakítani, elvenni, hogy késöbb amikor a pasi belé hatol ...
ne akkor legyen fájdalma, vérzés. Esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!