Mitől olyan fene nagy ügy ez az egész szüzesség téma?
Lehet rosszul gondolom de gyakorlatilag semmi nem változik tőle. Ugyanaz az ember maradsz aki voltál nem leszel se szebb se rondább se szegényebb se gazdagabb se okosabb. De lehetsz HPV-s v AIDS-es... az lehetsz.
Valamiért az emberek azt hiszik h ha ez bekövetkezik akkor megnyílik az ég leszáll Zeusz és hurrá mindenki örül.
Ha ennyi energiát ölnétek bármi másba pl tanulás, munka,... akkor simán elképzelhető h többre vinnétek mint most. Meg ez a átszakítottam a szűz hártyám akkor most szűz vagyok v nem ?
Őszintén ha neked jó ahogy van akkor nem mindegy h más mit mond. Ennyi erővel a melegek egytől egyig szüzen halnak meg mert ott ez nem játszik v ha megfordítjuk akkor a heterok halnak meg szüzen mert nekik meg mást jelent ez mint a melegeknek.
Ez mind csak felfogás kérdése h ki h szűz és miért.
a szex egy másik emberrel,akihez vonzódsz jó dolog. az emberek meg szeretik a jót. és szeretnék megtapasztalni. és ha egyszer megtapasztalod,utána akarni fogod.
nem leszel se szebb,se gazdagabb, de örömet okoz.
Én egyiket se ünneplem, mindig más köszönt fel, nekem minden általad felsorolt nap ugyan olyan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!