Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mitől olyan fene nagy ügy ez...

Mitől olyan fene nagy ügy ez az egész szüzesség téma?

Figyelt kérdés

Lehet rosszul gondolom de gyakorlatilag semmi nem változik tőle. Ugyanaz az ember maradsz aki voltál nem leszel se szebb se rondább se szegényebb se gazdagabb se okosabb. De lehetsz HPV-s v AIDS-es... az lehetsz.

Valamiért az emberek azt hiszik h ha ez bekövetkezik akkor megnyílik az ég leszáll Zeusz és hurrá mindenki örül.

Ha ennyi energiát ölnétek bármi másba pl tanulás, munka,... akkor simán elképzelhető h többre vinnétek mint most. Meg ez a átszakítottam a szűz hártyám akkor most szűz vagyok v nem ?

Őszintén ha neked jó ahogy van akkor nem mindegy h más mit mond. Ennyi erővel a melegek egytől egyig szüzen halnak meg mert ott ez nem játszik v ha megfordítjuk akkor a heterok halnak meg szüzen mert nekik meg mást jelent ez mint a melegeknek.

Ez mind csak felfogás kérdése h ki h szűz és miért.

2015. jan. 15. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
alapvetően a markod is formázhat pinát akkor most szűz vagy? :D jogos
2015. jan. 15. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
Annyira jelentéktelen az egész hogy ezt a kérdést is fölösleges volt feltenni. Köszönjük hogy növelted az internetes szemét mennyiségét.
2015. jan. 15. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán olyan mint a mese! Hol volt hol nem...!
2015. jan. 15. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:

a szex egy másik emberrel,akihez vonzódsz jó dolog. az emberek meg szeretik a jót. és szeretnék megtapasztalni. és ha egyszer megtapasztalod,utána akarni fogod.

nem leszel se szebb,se gazdagabb, de örömet okoz.

2015. jan. 15. 12:44
 5/8 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
36%
Felig egyetertek,de a masik fele:a szuzesseg elvesztese merfoldko"Minden ember eeleteben,es ha neked nem fontos ez,akkor ne unnepeld meg a szulinapodat,vagy a nevnapodat,a karacsonyt,a husvetot,mert Minden ugyan olyan,es Te sem valtoztal.
2015. jan. 15. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Én egyiket se ünneplem, mindig más köszönt fel, nekem minden általad felsorolt nap ugyan olyan!

2015. jan. 15. 17:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy fiúnak ünnep az első. Nekem pl 40 éve volt, de még mindig jó szívvel gondolok rá.
2015. jan. 16. 15:36
 8/8 anonim ***** válasza:
különben cáfolnám,hogy semmit nem változik. valaki felszabadultabb lesz,könnyebb lesz a másik nemmel.
2015. jan. 16. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!