Szerintetek gáz ha 14 évesen úgy érzem, hogy őrültesen el akarom veszíteni a szüzességemet?
Attól mert valaki sokat ül a gép előtt, még lehet sikeres a szakmájéban, és lehet hogy éppen a zsír új Yachtjáról ír neked.
Amúgy 14 évesen kezdett nekem is rápörögni az agyam a szexre, ez szerintem ebben a korban normális. Csak még inkább várj a dologgal.
25f
Attól függ. Ilyenkor kezdenek bejönni a hormonok. Ha az öröm/szex izgat akkor nem.
Ha csak az hogy veszítsd el a szüzességed akkor igen.
Attól hogy lány vagy miért érzed cikinek? Mert, fiúknak szabad kívánni a szexet 14 évesen lányoknak meg nem?!
A nagy lóf/*szt.
A szexuális életed megítélélse
KU.RVÁRA
NEM
ATTÓL
FÜGG
HOGY
LÁNY
VAGY
E
VAGY
FIÚ
első hozzászóló vagyok.
gáznak nem gáz, miért lenne az, senkinek semmi köze hogy te mit érzel, viszont azt tanácsolom mindenképpen várj vele. elég sok csajról tudom hogy mikor vesztette el, aki 15 alatt azoktól kivétel nélkül azt hallottam hogy mind megbánták. akkor jó ötletnek tűnt persze.
#5: mondanám hogy egy ideális világban talán így lenne, de még ott sem. örökös téma ez a csaj sok sráccal lefekszik->r*banc, srác sok csajjal-> menő dolog. én mint srác is azt mondom hogy ez igazságtalan, és ilyen értelemben sajnálom a csajokat. DE. az hogy ez így van rengeteg társadalmi, biológiai és evolúciós oka van, tehát ez így is fog maradni.
ha egy csaj veszti el 14 évesként jobban meg fogják bélyegezni mintha egy rác tenné. igazságos ez? abszolút nem. de így van és így is lesz. senki sem mondta hogy az élet igazságos.
Én is így voltam.
Sikerült is. 10 éves kapcsolat lett belőle, 1 pillanatig nem bánom, hogy akkor, és vele történt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!