Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A szűzhártyám túl vastag,...

A szűzhártyám túl vastag, borzasztóan fáj a behatolás. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 eves vagyok es a behatolas nem lehetseges nalam mer a szuzhartyam valoszinuleg tul vastag! ha probalkozunk borzasztoan faj. a huvelyem nem szuk csak egyszeruan a szuzharytam megakadalyozza a behatolast! mit tegyek?
2007. okt. 29. 08:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha így gondolod, keress fel egy nőgyógyászt, biztos tud neked tanácsot adni vagy segíteni.

A behatolás nem csak azért fájhat, mert van szűzhártyád.

A legfontosabb , hogy eléggé fel légy izgulva és nedves legyen a hüvelyed. Nyugodtan használjatok sikosítót.

Arról nem írtál hogy pl tampont tudsz-e használni , vagy hogy párod kézzel kényeztettett-e már? mert ha ezek mennek, akkor nem a szűzjártya a gond.

Próbáljátok meg először egy ujjal, majd kettővel és hárommal. És sikosító!

ha nem lesz jobb, keress fel egy nőgyógyászt.

Ne erőltesd, annak nem lesz jó vége.

2007. okt. 29. 13:02
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Szia!Figyelj nekem minden egyes alkalom fáj!Pedig nekem már átszakadt!5 napig véreztem utána.Azt nem írtad h voltál e már együtt a barátoddal.Olayn nincs h nem lehetséges!Igaza van az elöttem szólónak:ha nem avgy felizgulva akkor a hüvelyed fala minimális nedvvel van bevonva.HA viszont felizgulsz kb 2 annyira.Ilyenkor könnyebb.Sok sikert
2007. nov. 2. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
9%

Ha fáj, akkor valószínűleg sem lelkileg sem testileg nem vagy még felkészülve! Vastag szűzhártyáról még nem hallottam! Azért hártya a neve, mert csak egy vékony réteg!

Talán nem voltál még elég nedves ahhoz, hogy a barátod belédhatoljon, ezért fájt! Pettingeljetek, húzzátok el az előjátékot addig, amíg be nem nedvesedsz annyira, hogy könnyen beléd tud csusszanni a barátod!

2007. dec. 16. 11:40
 4/6 anonim ***** válasza:
13%
Keress fel egy nőgyógyászt. Sajnos a túl vastag ill. túl erős szűzhgártya esetében orvosi beavatkozásra van szükség...
2008. aug. 13. 17:45
 5/6 anonim válasza:
Próbáld te magad átszakitani valamivel vagy ujjaddal ha barátod nem tudja
2015. júl. 3. 11:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a sok tudatlan embert... ha valamiről még nem hallottak, már megy a lepontozás... 4-es válaszoló vagyok, és nekem 2008-ban ki kellett műteni a szűzhártyámat, mert NEM SZAKADT ÁT TERMÉSZETES ÚTON. Az akkori barátom hiába feszegette az ujjaival is, csak fájdalmat ért el vele. Ritka rendellenesség, de van ilyen.
2015. júl. 4. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!