Ti élnétek egy ilyen lehetőséggel a helyemben?
Figyelt kérdés
Megismertem egy 20 éves lányt és azt mondta, elvenné a szüzességem, mert nagyon cuki vagyok. Szerintetek komolyan gondoljak? Mit tennétek a jelyemben?
17F
2015. jan. 7. 15:38
11/17 anonim válasza:
Ja, egyébként milyen a csaj? :)
12/17 A kérdező kommentje:
Igen, de az a baj, nekem nagyon tetszik és szeretnék vele komolyabban összejönni, ezt mondjuk még nem mondtam neki
2015. jan. 7. 15:57
13/17 anonim válasza:
Akkor beszélj vele erről.
De jó tanács. Előbb feküdjön le veled, aztán hozd fel. Ha ő csak dugni akar, de járni veled nem és felhozod neki, esélyes, hogy bukod a kufircot is. Az meg egy életre szóló kihagyott ziccer. Előbb kapd meg, aztán meglátod, mit lehet belőle kihozni.
14/17 A kérdező kommentje:
Hát nagyon szép, jó a személyisége stb. szóval én nagyon kedvelem
2015. jan. 7. 16:00
15/17 Takacs Laszlo 15 válasza:
Eloszor tedd meg amiire ker,es majd utana gondolkodj kapcsolaton.masodszor:Ha kihagyod egesz eletedben banni fogod.
16/17 anonim válasza:
mennyire tapasztalt a lány, hány sráccal lehetett már kb.?
nagy szűzoltó, bukik a szüzekre? ;)
17/17 anonim válasza:
Figyuzz, ha csak szexre kellesz neki ne menj bele milyen házi asszony lenne belőle? Főzés helyet a pulton élveszkednifog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!