Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Létezhet, hogy a volt páromnak...

Létezhet, hogy a volt páromnak olyan kicsi a pénisze, hogy nem vette el a szüzességem?

Figyelt kérdés
mikor betette majd beleültem abszolút nem okozott fájdalmat... más pasi akinek esetleg nagyobb a farka fájdalmat okozhat a későbbiekben?
2014. dec. 30. 16:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Mekkora?
2014. dec. 30. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek fáj, az a lényeg, hogy élvezted-e, vagy nem. A szüzességed mindenképp elvette.
2014. dec. 30. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen nincs, hacsak 3-4 cm hosszú, mert akkor van.
2014. dec. 30. 16:51
 4/9 A kérdező kommentje:
egy átlagostól kicsit kisebb...olyan 9-10 centi
2014. dec. 30. 16:53
 5/9 A kérdező kommentje:
csak annyi hogy azt nem akartam, hogy meglepetés érjen ha az új párommal odakerülünk, és esetleg a mi együttlétünk legyen fájdalmas, vagy vérzéssel járó
2014. dec. 30. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:

na akkor tisztázzuk a szüzesség fogalmát... ha már volt benned pénisz, nem vagy szűz.

Amire te gondolsz, hogy lehet nem szakította át a szűz hártáyt, ez megtörténhet, de 10cm-el is bőven át lehet.

Van akinek nem fáj egyáltalán, nem vérzik.

Már nem vagy szűz.

2014. dec. 30. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
mekkora az átlagos? az enyém 19centi, de mindig kicsinek látom. egyébként nem, ha szexeltetek akkor már semmiképp se vagy szűz, és az sem törvényszerű hogy fájjon, van akinek egyáltalán nem fáj
2014. dec. 30. 17:01
 8/9 A kérdező kommentje:

szerintem az átlagos olyan 12-15 centi, de nem tudom végülis biztosra...

nem is a fogalmi dolgok érdekelnek, persze tudom, hogy nem vagyok szűz olyan értelemben, csak ha az új párom kicsit hevesebb lesz, nagyobb mérettel rendelkezik eleve félek kicsit hogy nekem fájdalmas lesz.

2014. dec. 30. 17:04
 9/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Ha lesz is fajdalom az 2-3 masodperc.A szuzhartya nincs olyan messze a huvelynyilastol hogy az o szerszama el ne erte volna.A neten megtalalsz Minden informaciot.
2014. dec. 30. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!