Egy szűz lány megkért arra hogy feküdjek le vele. Egyébként nekem bejön, barátok vagyunk. Én régebben komolyabbat is szerettem volna tőle. Ti elvennétek a szüzességét? 23/F
Figyelt kérdés
A lány 17 éves.2014. dec. 29. 15:29
1/7 anonim válasza:
Hátha neki tökmindegy hogy lesz az első...
2/7 anonim válasza:
Ez sokmindentől függ.
Dugipajtás?
Talán szűz lánnyal csak akkor, ha tudnám, hogy szeret.
De az én koromban ez már főben járó bűn lenne! :D
3/7 anonim válasza:
Ha ő ezt akarja.. Neked lesz egy jó napod, ő meg reméljük utána nem bánja meg. Még az is lehet hogy utána komolyra fordul
4/7 anonim válasza:
Ha csak egyéjszakás kaland lenne, én nem tennem a helyedben. De ezt neked kell eldontened. 😊
19/L
6/7 anonim válasza:
Így hirtelen necces talán.
Elsőre kérd meg, hogy fürödjön úgy a kádban, hogy te azt végignézed. Ha ez megy, akkor már nem lesz szégyenlős, valószínűleg.
7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként már párszor ki*yaltam. Ő még nem sz*pott le..
2014. dec. 29. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!