Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mit tennétek ha nem szerettéte...

Mit tennétek ha nem szerettétek volna elveszteni a szüzességeteket, mégis megtörtént? (többi lent)

Figyelt kérdés
szóval én hívő vagyok, és úgy gondolom nem helyes házasság előtt sexelni, mégis megismertem egy lányt, akivel a második talinál megtörtént a dolog. emiatt úgy érzem hogy kötelességem lenne őt elvenni feleségül mert csak 1 nővel akarok lefeküdni egész életembe, viszont nem tudom hogy ő mit akar :s ja és nem kamu kérdés, légyszi normálisan válaszoljatok! köszönöm 28/F

2014. dec. 28. 01:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 28. 02:10
 12/18 anonim válasza:

A nem házasoknak és az özvegyeknek ezt mondom: Jó, ha úgy maradnak, mint én is.

De ha nem tartóztatják meg magukat, kössenek csak házasságot, mert jobb megházasodni, mint égni.

2014. dec. 28. 02:18
 13/18 anonim válasza:
Szerintem ha valakit szívből szeretsz, és így is kimutatod, az csak jó dolog.
2014. dec. 28. 02:20
 14/18 Költőnő? ***** válasza:

Csak azért mert egyszer volt szex, ne vedd el. Akkor vedd el, ha minden egyéb okból kifolyólag úgy érzed, h hozzád tartozik.

Ez az egyik része. A másikat tudom, h hiába írom le, mégis megteszem.

Az egy dolog, h létezik-e isten, s ha igen, vajon úgy-e, ahogy a kereszténység vallja.

Kérdező. A hit nem a bibliában v a templomban van. Előbbi egy szép mese, utóbbi egy szép építmény.

A hit a szívedben lakozik és ha elhiszed, h isten szeret és a maga képére teremtett, akkor olyankor jó neki, amikor neked jó. Márpedig a szex jó.

Ne légy agymosott, gondolkozz.

A hit nem a biblián múlik v egy papon. A hit benned van.

2014. dec. 28. 09:21
 15/18 anonim ***** válasza:
28 évesen lehetne annyi sütnivalód, hogy az ember nem csereszabatos termék. Mindenki más és más. Ergo, az, hogy két ember igazán összeillik, csak az esetek igen kis százalékában fordul elő. Közel 50 kapcsolatomba és 40 évembe került megtalálni az igazit. Gondolod, neked elsőre sikerül?
2014. dec. 29. 11:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Elég nagy baj, hogy így gondolkodnak a hívők. A barátnőm fia is - pedig már 50 körül van - így tett, mert ő is vallásos, és úgy gondolta, mert ezt tanították neki, hogy el kell vegye azt a lányt, akivel lefeküdt. Persze elváltak, mert nem egymáshoz illettek, és az egész élete tönkrement. Úgyhogy inkább hagyjál fel ezzel az elképzeléssel.
2014. dec. 29. 15:38
 17/18 anonim ***** válasza:
nehogy orultséget csinalj és feleségul veszed ezért rogton. Azt ajánlom várj még ezzel,ismerd meg a lányt jobban mert egy gyors dontéssel konnyen tnkre teheted az életed! és azt hogy lefekudtél vele pedig nemakartál gyengeségnek vehessuk. De komolyan gondold át a dolgokat!! nemtehetsz rola hogy gyenge voltál.
2014. dec. 29. 15:46
 18/18 anonim válasza:
A hetedik parancsolat. ,,Ne paráználkodj!" De szerintem is dobj bele apait-anyait! :)
2015. dec. 27. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!