Szerintetek sikerülhet még idén elvesztenem a szüzességem? 18L
Figyelt kérdés
2014. dec. 25. 23:47
11/17 anonim válasza:
Persze nekem soha nem ír senki, pedig direkt kértem. Lehet nekem is ilyen szerencsétlen kérdéseket kéne feltennem?
12/17 anonim válasza:
Hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem nem. Ha olyan lány lennél, aki képes lenne csak azért összefeküdni valakivel, hogy ne legyen szűz, már megtetted volna. Ebből ítélve olyannal akarod elveszíteni, aki ki is érdemli, ez pedig nem fog 6 nap alatt megvalósulni.
18|L
14/17 anonim válasza:
Irj nekem, en 19 fiu vagyok, en is szuz. Ha kozel lakunk egymashoz, talan osszejon. :)
15/17 anonim válasza:
Na az lenne nagy show! A kérdezőt meg #15öskét osszeereszteni:DD
16/17 anonim válasza:
Ha csak ilyen vágyaid vannak... kb bármelyik buliban találhatsz vállalkozó szellemű ifjakat.
17/17 anonim válasza:
ha rajtam múlik, nem...csakazértis megvárnám míg éjfélt üt az óra, s akkor tenném be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!