Miért van az, hogy lányoknál baj ha 14 évesen elvesztik a szüzességüket, de a fiúknál nem?
A 14 eves fiú befűzött ra egy lanyt tehat letett valsmit asztalra.
A csajnak csak szt kell raknia a labat..
Fiúknál sem dicsőség, szerintem.
De nagyon kevesen vesztik el 14 évesen, csak ezek a kirívó példák jobban megmaradnak.
Nálunk is volt ilyen mikor a kisegítő csoportosoknál egy 11 és 12 éves feüdtek le egymással pontosabbak meztelenül ráfeüdt a csajra és úgy leplezte le őket Valika néni (egy 70 körüli nagyon-nagyon agresszív tanárnő) azt hiszem ez volt a harmadik legnagyobb botrány ami a 8 évem alatt történt... A második helyezés a tornatanár és infótanár szex a tanáriban az első meg mikor az egyik gyerek behozott egy kézigránátot :D (Na az volt még a nem semmi!)
Végül is, van benne valami.. Csak itt olvastam, hogy itt dicsérték a fiúkat akik már 13-14 évesen csináltak, a lányokat meg lehurrogták. Bár, én szívem szerint minden korombeli fiatalt aki már járkál a málnásba, azzal mind mind valamilyen úton-módon beszélnek vele, mivel szerintem is ez nem számunkra van kitalálva. Jó, bevallom, hogy én is alig várom, hogy felnőjek, elvégzzem az egyetemet, családom legyen, és a többi, és a többi, de majd később akarom.. Legalább 10 év múlva..
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!