Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elítélendő ha 17 évesen...

Elítélendő ha 17 évesen belemegyek alkalmi kapcsolatokba ha nincs barátom?

Figyelt kérdés
Szűz vagyok.
2014. dec. 19. 21:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
8: attól mért leszek r*banc ha orálozok vkinek???
2014. dec. 19. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:
Sztem no komment ha eztmég megis kérdezed :D, ezek szerintem túl intim dolgok mellesleg kicsitse fura egy wc-be répázgatni idegeneket, vagy akárhol.
2014. dec. 19. 22:31
 13/16 anonim ***** válasza:
A kérdés inkább az, hogy őszintén te akarod, vagy csak azért mert így leszel menő? Mert szerintem az egy dolog h önmagától ilyen egy lány, de ha egy rendes normális lány így akar bevágódni, az nagyon gáz. F/24
2014. dec. 20. 10:47
 14/16 anonim ***** válasza:
#10 Szerintem pedig az emberek, köztük te is, túlmisztifikálod és piedesztálra helyezed, feleslegesen.
2014. dec. 20. 12:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem wcben csinálom és nem idegennel hanem haverral. Szerintem ez nem akkora nagy probléma. És én élvezem nem menőségből csinálom szerintem amúgy sem menő. Mivel imádom ha nyalnak ezért nekem is kell vmit nyújtanom.
2014. dec. 20. 22:12
 16/16 Költőnő? ***** válasza:
akkor túlmisztifikálom. Nekem tök mindegy, mi a véleményed róla, attól ez még sok ember életében igaz.
2014. dec. 20. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!