Ha még szűz vagyok, arra a fiú első alkalommal mindenképp rá fög jönni? Akkor is, ha sok az előjáték és esetleg könnyen be tudja tenni?
Figyelt kérdés
2014. dec. 16. 20:39
11/16 anonim válasza:
Nem feltetlenul jon ra. Valaki nem verzik es konnyebben veszi az elsot is, de nem tudni, te hogy fogsz reagalni. Az sokkal cikibb, ha ott elesben esik le neki, hogy elvette a szuzesseged, miutan osszevereztel mindent.
12/16 anonim válasza:
Ne közbe jöjjön rá, mert lehet így barátként akkor bele se ment volna. Nagyon szép az első, tudnia kell róla a fiúnak, hogy szűz vagy.
13/16 A kérdező kommentje:
Nem neki kellene belemennie, hanem nekem, ő vetette fel az ötletet, azt mondtam még gondolkodom rajta, hogy jó ötlet-e, nem akrom, hogy a barátságunk rámenjen, de ez itt most nem is fontos. Viszont azt meg nem akarom, hogy rájöjjön még az vagyok, rendes kapcsoltban más lenne, de így... biztos bénának tartana és nem akarom, hogy "pátyolgasson", meg elmondja másoknak.
2014. dec. 16. 21:08
14/16 anonim válasza:
A szüzességedet ne egy barátnak add, hanem egy olyan fiúnak, akibe szerelmes is vagy! Ne az döntsön, hogy rájön-e vagy sem, hanem ez.
16/16 anonim válasza:
Ne add neki magad. Az első pont arról szól, hogy pátyolgatod a másikat, hogy minél jobb legyen.
Ha meg igazi barát és annyira is, hogy megfontolóra veszel vele egy közösülést, akkor nem lehet olyan bunkó, hogy ezt másoknak kitálalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!