23 éves lányként ciki szűznek lenni?
Néhány hónap múlva 27 éves leszek. Szűz vagyok, nem csókolóztam még, és nem volt egy barátnőm sem. Rohadt sz*r érzés sokszor, de 'nem tudok vele mit csinálni'.
Most tedd fel magadnak a kérdést újra, neked ciki, hogy 'csak szűz vagy'? :D 26/F
Én 28 éves koromig az voltam. (Nő vagyok.) Nem ciki. Én is nagyon-nagyon akartam, hogy komoly kapcsolatban, szerelemből történjen meg, de csak nem jött a megfelelő, féltem tőle nagyon. Aztán persze nem úgy alakult, sőt mondhatni eléggé át is vágott a delikvens, akivel megtörtént. Annyiból nem bánom, hogy én is akartam, az én döntésem volt, és legalább már nem misztifikálom túl.
Nem ciki 23 évesen szűznek lenni, csak azért ne menj bele semmibe, mert ennyi éves vagy. Hidd el, hogy majd érezni fogod, mikor van itt az ideje.
13-as vagyok, és fel nem foghatom, hogy mi volt a haszontalan a válaszomban. Egy véleményt írtam le, nem kell vele egyetérteni.
Bocs az offért, kérdező. Egyébként mi újság veled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!