Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van nagyobb "értéke"...

Miért van nagyobb "értéke" egy szűz lánynak sokak szemében?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok. A szüzesség csak egy állapot, egy alkalom, és vége. Azok, akik külön gerjednek a szűz lányokra, amint "liliomtiprók" lesznek, máris tovább állnak, mert már "értéktelen" lett a lány?

Nem arról beszélek, hogy 12 évesen több pénisz járt a kezében mint kilincs, hanem mondjuk huszonéves, felnőtt nőkről, akiknél (szerintem legalábbis) előny, ha tudja, mit akar és azt hogyan érheti el. Nem a fél város átment rajta kategória, hanem a normális, egészséges verzió. Így miért tartanak sokan "értéktelennek" nőt?

Értem én, hogy sokaknak nagy dolog, hogy előtte még nem járt ott senki, nincs viszonyítási alapja, ő taníthatja, és a többi ezermillió oka annak, amiért szeretik a férfiak a szűzlányokat, de hogy valaki direkt ilyen célorientáltan válogasson, sőt mi több, értékét vesztettnek nevezzen valakit, aki nem várt 50 éves koráig a szüzességével... Az miért van? Miért gondolják sokan, hogy szűzen valaki értékesebb? Gyönyör szempontjából egy tapasztalt nő sokkal többet tud nyújtani, nem?

Az őszinte kíváncsiság vezérelte a kérdésem, és köszönettel fogadok minden kultúrált véleményt, választ. Szóljatok rám, ha esetleg tévedek valamiben :D

22/l

2014. dec. 10. 17:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Gyengébbek kedvéért: a "konzervnyitó" kifejezést szokták használni szűz lánnyal való aktusra. Ettől még tisztelem a nőket maximálisan kérdező. :)
2014. dec. 10. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, hogy ki hogyan van vele, de nekem ilyen szempontból mindegy, hogy az adott nőnek hány férfival volt dolga előttem.

Oké, azért nem ahogy itt is le lett írva, hogy a fél város átment rajta, ilyen azért nekem sem kell.

Ha volt előttem kapcsolata nem zavar, ha én leszek neki az első akkor külön örülök, hogy velem akarja elveszteni az ártatlanságát.

Sajnos így jártál, nem voltál elég körültekintő, nem ismerted ki elégé és valószínűleg külső alapján ítélkeztél mikor belementél abba a kapcsolatba.

Gondolom jó tanulópénz volt.

2014. dec. 10. 17:38
 13/17 anonim ***** válasza:
13%

Hát én ilyet még nem hallottam, bár nem is vagyok már tini. Az érett férfiak köreiben ilyet meg sem hallasz, nyílván elég morbid lenne, hogy szűz lányra vágynak. Ők már a tüzet és a tapasztalatot keresik, a szűz lányokat pedig meghagyják a kezdőknek.

Konzervnyitós hasonlatos: te sem lehetsz több 20-nál. :D

2014. dec. 10. 17:44
 14/17 anonim ***** válasza:
hát kinek mi számít 'fél városnak' meg hol van az a határ, ami felett már soknak számít? mondjuk 4 még belefér, de 5-nél már ribi lesz..? nehéz ezt így megmondani. meg attól is függ, hogy hosszú, komolyabb kapcsolatban szexelt-e vagy hajlamos egy pár pohár alkohol után bárkinek odaadni magát. nem mindegy, hogy pl. azzal a 4 emberrel csak úgy lefeküdt egy buliban vagy rendesen jártak.
2014. dec. 10. 17:44
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

Sokan különlegesnek érzik magukat attól, hogy egy szűzlány "nekik adta magát" és nem másnak. Talán egyfajta hiúság.

Én elmondhatom magamról, hogy volt alkalmam egy -addig- szűzlánnyal együtt kitapasztalni a dolgokat, és igazat adok: a tapasztalat sokkal értékesebb, mint az, hogy volt-e valakivel addig az illető.

Az meg, hogy a személyisége milyen, nem attól függ, szűz-e még.

Aki meg csak szüzekre megy? Az így járt, kimarad a jóból :)

23/F

2014. dec. 10. 17:47
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

"Aki meg csak szüzekre megy? Az így járt, kimarad a jóból :)"

Ott a pont :) De amúgy mondjátok már meg nekem, honnan veszed le, hogy az illető szűz még vagy sem? Megkrédezed az első alkalommal? :D

2014. dec. 10. 17:56
 17/17 anonim ***** válasza:

"Gyönyör szempontjából egy tapasztalt nő sokkal többet tud nyújtani, nem? "

Nem. Nem feltétlenül tud többet nyújtani. Ez relatív.

Gyönyörű dolog egy szűz lánynak szerelmesen elveszíteni, és szerintem a legtöbb férfi is szerelemből teszi és ha szűz a lány ha nem szeretik.

Nekem nem szúrt még szemet, hogy egy nem szűz nő ne lenne értékes.

2014. dec. 10. 21:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!