Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Férfiak! Ti mit gondoltok egy...

Férfiak! Ti mit gondoltok egy gyönyörű 20 éves, de szűz lányról?

Figyelt kérdés
Nem zakkant, csak vár egy normális, neki megfelelő pasira.
2014. dec. 7. 18:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Mindenképpen pozitív. Bár minden lány várna az igazira, és nem adná oda magát bárkinek.
2014. dec. 7. 19:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Attól függ. Számomra egyrészt pozitív lenne, mert a mai világban ebben a korban legalább 10 pasi átment már a legtöbb lányon, tisztelet a kivételnek természetesen.

De jobban érdekelne a belső szépsége. Mert nem mindegy, hogy azért szűz 20 évesen, mert visszahúzódó típus, és tényleg vár az igazira, vagy ilyen szűzribi, hogy kelleti magát mindenkinek, aztán ha komolyra fordulna a dolog, akkor pattint mindenkit, és ezek után írja azt, hogy ő gyönyörű.

Nyilván, ha nem az utóbbi, akkor pozitív a hatás. Kérdés, számára mi a megfelelő pasi. Kíváncsi lennék az elvárásokra.

28F

2014. dec. 7. 19:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de válaszolok, remélem nem probléma.

Én 21 éves koromig szűz voltam. Látványosan visszahúzódó voltam, nehezen nyíltam meg, nehezen mentem oda emberekhez, ezért barátaim se nagyon voltak, mármint sok nem volt. Egyetlen igazi barátnőm van, vele is úgy ismerkedtünk össze, hogy ő jött oda hozzám.

A fiúkkal is kicsit furcsán ismerkedtem. 14 éves koromig nem szálltam le azokról a fiúkról, akik tetszettek, ők pedig nem is akartak semmit.

Gimis lettem, addigra bele is fáradtam, és a sok új ember miatt már abszolút nem mertem kezdeményezni, ráadásul egyszer az egész suli megtudta, és hónapokig cikiztek, mert megtetszett egy nem teljesen népszerű srác.

Utána már csak távolról néztem őket, esetleg hónapokig gyűjtöttem erőt, hogy oda tudjak menni hozzá. Természetesen eredménytelenek voltak.

Az első barátomat úgy ismertem meg, és úgy kezdeményeztem nála, hogy egy kicsivel magasabb volt a véralkoholszintem. : D

A következőt pedig itt ismertem meg gyk-n. : )

A kinézetemről nem tudok nyilatkozni, az biztos, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, a barátom szerint pedig gyönyörű vagyok. : )

Nálam valószínűleg azért nem merhettek kezdeményezni a srácok, mert túlságosan begubóztam, és azt sem tudhatták, hogy kezdjenek bele.

2014. dec. 7. 19:21
 14/14 anonim válasza:

azt, hogy feleségül venném

21/F

2014. dec. 7. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!