Ha a legjobb barátnőtök egy házi buliban vesztette volna el a szüzességét részegen, ti hogy állnatok hozzá?
Figyelt kérdés
Mert nagyon megbánta és ilyenkor mit lehet barátként neki mondani ami segítene neki? És ti másképp néznètek rá? Nagyon meglepődtem mert ő nem ilyen, és a legrosszabb hogy életében nem volt pasija vagy nem csókolózott még, meg ilyenek és elvileg nem volt beszámítható. De őt nagyon szeretem és nem olyan mint a többi rib! Aki agyba főbe kefel idegen pasikkal nagyon normális, ezert birtam alig elhinni. Csak én tudok róla meg mégegy lany, de ő az egészet elakarja inkabb felejteni.2014. dec. 1. 00:48
11/14 anonim válasza:
Aggasztó lenne. Ezek után hogyan engedjem el bármilyen buliba, ha képtelen mértékletesen inni?
12/14 anonim válasza:
Igen, én is ismerek ilyen "rendes" lányt. Azóta hibázott már párszor, persze egyiket sem akarta. Persze inni azt tud rendesen és reménykedik abban, hogy egy ilyen egy éjszakásból normális kapcsolata lesz.. Az emberi sötétség határtalan.
13/14 anonim válasza:
Én nem ítélném el, de barátnőileg úgy leordítanám a fejét, hogy az nem igaz.
- mert becs.szett
- mert megdugatta magát
- és mert félteném, hogy még egyszer megteszi, csak akkor már nem egy csávó farkalja.
Persze, mellette állnék, meg segítenék kiheverni neki, stb., de a véleményemet - ami nem jó - megmondanám neki.
Amúgy fas.a, mert 99%- hogy a csávó szét fogja kürtölni.
14/14 anonim válasza:
Ha a legjobb barátnőd, nem értem miért merül fel benned kétség vele kapcsolatban. Szerintem mindenkinek a magánügye, hogy ki kivel, hogyan. Nem igazán érdekel, ha a barátom nem bélyegezném meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!