Ha valaki fiatal korában meleg lesz akkor az soha nem is próbálja ki csajjal?
Rendben. :)
Én nem tekintem magamat szűznek, pedig csajjal soha nem feküdtem le, de ha emiatt más annak tekint, az sem zavar különösebben. Nekem fura az, ha aktív szexuális élet mellett szűznek tekintünk valakit, de hát tényleg definíció kérdése. :)
Én egészen ovis korom óta a férfiakhoz vonzódom ,de csak 18 éves korom után sikerült magamat elfogadnom.
Soha életemben nem voltam még csajjal és nem is vonzz a dolog pedig nagyon sok alkalmam lett volna már rá elég szép lányokkal is.De egyáltalán nem mozgat a téma.Az meg ,h valaki csak akkor veszíti el ha ellenkező neművel csinálja ez egy relatív fogalom mint nagyon sok más dolog a világban azért mert a wiki-n így van fent még nem jelent semmit.Nem egy kőbe vésett szabály.Ez pont olyan mint a felnőtté válás elvileg mindenki felnőtt 18éves korától számítva mégsem ismerek sok 18 éves embert akik már kiépített önellátó egzisztenciával rendelkeznek.Ugyan olyan magatehetetlen nagy gyerekek akik többnyire a szüleikre vannak utalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!