Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek hol találhatunk...

Nagyatádi zsolt kérdése:

Szerintetek hol találhatunk párommal belevaló nőt harmadiknak?

Figyelt kérdés
33 és 39 éves sportos pár vagyunk.nőt keresünk harmadiknak aki bevezet minket egy kis hancurba...

2014. nov. 21. 01:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem miért van minden ilyen kérdésnél a leszbikus címke. Aki 3-asozik nőként az leszbikusnak számít vagy mi? Vagy gondoljátok ők könnyen kaphatóak erre? Vagy az már leszbikusság ha valaki egyszer kétszer kavargat nővel meg kipróbálja, esetleg 3 asba is beszáll...csak nem értem.
2014. nov. 21. 22:19
 12/22 A kérdező kommentje:

igen ez jó kérdés.

szerintem leszbi hajlamu nő.én igy jellemezném a párom.

de mindenképp kell hozzá mert nem csak velem foglalkozna a harmadik.

párom is szeretne. vagyis leszbikuskodni.-)

2014. nov. 21. 23:26
 13/22 anonim válasza:
Kilences, nagyon szeretnélek elvinni téged egy olyan bárba, ahol csak feketék vannak. Örömmel nézném végig, amikor majmoknak nevezel minden feketét. Roppant kíváncsi volnék a következményekre...
2014. nov. 22. 01:00
 14/22 anonim válasza:

A leszbikus olyan, mint a homoszexuális amúgy: azonos neműekhez vonzódik, tehát más neműekkel nem hajlandó szexelni.

A homoszexuális férfi nem izgul fel egy nőre, ahogyan a leszbikus nő sem egy heteroszexuális férfira, ezért írtam azt, hogy biszexuális nőt kell keresnetek, mert a leszbikus nő nem fog a férfival mit kezdeni és nem hagy neki semmit sem.

2014. nov. 22. 01:01
 15/22 anonim ***** válasza:
Igen ez jobban hangzik amit utolsó mond.Ez inkabb a bele való biszexuálisok asztala.Kérdező te párod is biszexuális, aki mindkettő nem felé vonzódik. Nem tudom milyen oldalakon érdemes próbálkozni, de anno engem a chaten nagyon beakart fűzni egy nő.Szóval ott is lehet.Bár legutóbbi emlékeim szerint egyre több a lökött ember.Ez az oldal viszont nem igazán megfelelő erre.Olyan oldalt keress ahol gördülékenyen lehet levezeni, képeket cserélni.Manapság szexpartner kereső oldalak is vannak nem csak kimondott társkerik.
2014. nov. 22. 13:33
 16/22 anonim ***** válasza:

13-as..nyilván nem megyek olyan helyre,ahol majmok vannak,nem véletlenül. Ahhoz meg NEKED nincs közöd,hogy nem csípem a majmokat. Keveredjetek nyugodtan,úgysincs elég korcs. De hozzám biztos nem nyúlna egy sem.

Kérdező,igazad van, irigy vagyok,minden vágyam egy olyan kapcsolat,ahol kevés vagyok a páromnak és kell egy néger mellé,hogy jó legyen a szexuális életem. Bocsánatot kérek, megyek megostorozom magam az irigységemért.

2014. nov. 22. 13:53
 17/22 A kérdező kommentje:

oké.

hajrá menj.jobb lesz nekünk.....

2014. nov. 22. 16:25
 18/22 anonim ***** válasza:
.
2014. nov. 22. 17:31
 19/22 anonim ***** válasza:
63%

Ilyen nőt INGYEN nem fogtok találni, mert normális nő ilyet nem vállal el.

Csak annyit érsz el a magadfajtákkal együtt, hogy a mocskos lényetekkel szennyezitek folyton a leszbikus társkeresőket, nőnek adva ki magatokat, új és új kamu regisztrációkkal, eredménytelenül.

Prostituáltat természetesen találhattok bármelyik bokorban vagy erre szakosodott weboldalakon.

Ja, és szerintem is beteg és primitív dolog amit művelsz.

2014. nov. 24. 03:27
 20/22 A kérdező kommentje:

Ja igen tudom hogy az..a te szemszögedből.

szerencsére elég sok pirvát ajánlatot kapunk itt is és máshol is.

már választani se tudunk a sok barátkozási felkérésből

.

Ingyen!!!!!

csak az élvezetér

ha nem tudsz választ adni a kérdésre ne szólj bele!

2014. nov. 26. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!