Nagyon ciki ha egy lány 18 évesen szűz?
Figyelt kérdés
Külsőleg nincs baj velem,szép,csinos,ápolt lány vagyok meg annak is mondanak mások csak elég csendes,visszahúzódó,nehezen barátkozó,ismerkedő típus vagyok.2014. nov. 20. 12:20
1/14 anonim válasza:
Nem baj, majd később jól megdugnak! :)
3/14 anonim válasza:
miért lenne ciki?
jobb mintha 13 évesen vesztetted volna el egy ismeretlennel részegen...és sokak szemében értékesebb vagy így ha kapcsolatról van szó :) szóval még előnyödre is válhat...
4/14 anonim válasza:
Nem, nem az.
Ma délelőtt volt itt egy kérdés, amiben egy 18 éves csaj terhes egy olasztól, akivel alkalmi szex volt. Na az tényleg ciki, ez nem!
6/14 anonim válasza:
Szerintem azzal van a gond hogy nehezen baratkozo vagy. Itt kene megertsd magad. milyen program szerint mukodsz.
7/14 anonim válasza:
Nem, de az ciki lenne, ha amiatt hogy nincs rutinod a srácoknál, az első veled kedves, neked szimpatikus srác első este lebeszélné rólad a bugyit, ha utána otthagyna.
A vicces az, hogy pont a harsány, könnyen barátkozó, külsőre talán kicsit ri.bancos viselkedésű csajok nem adják olyan könnyen magukat ennyi idősen, egy szolidabb csajt sokszor könnyebb befűzni.
9/14 anonim válasza:
Nem, inkább dicsérendő :) sajnálom azt... ahova fejlődött a világ. Remélem majd egy normális pasival jössz össze és annak adhatod ezt a kincset.
10/14 anonim válasza:
dehogy ciki ne rágódj ilyenen, te az igazira vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!