Érrett vagyok már a szüzességem elvesztésére ha a péniszem csak 12-13cm hosszú de az óvszer már illeszkedik rá? (17 éves leszek nemsoká)
Figyelt kérdés
2008. aug. 14. 23:13
11/17 anonim válasza:
Szia!
Ezzel a gongolkodással még nem vagy kész rá. De ne aggódj, ha eljön az ideje minden rendben lesz, és ha az illető szeret nem az fog számítani hogy mekkora hanem hogy együtt legyetek. Amúgy ez kb. normál méret, és tényleg azon múlik a siker ahogyan használod! Hogy a többi hasonlókorú hogyan néz ki, milye és mekkora van ill. mikortól: ne ezzel foglalkozz, mert szörzettel vagy anélkül semérsz se többett sem kevesebbet! ;)
12/17 anonim válasza:
Onnan, hogy 17 évesen a farkad hosszától teszed függővé, hogy érett vagy-e a szexre.
13/17 A kérdező kommentje:
Nem. Agyilag már érett vagyok és pont azt kérdeztem hogy ez alapján testileg is érett vagyok-e. Azt, hogy én érett vagyok-e szellemileg azt csak én tudom eldönteni. Azért kérdeztelek titeket hogy testileg ezekkel a méretekkel lehet-e már valamit kezdeni. Csak nem akarom hogy a bnőmnek rossz legyen az első mert ő még szűz és 15 éves.
2008. aug. 15. 12:40
14/17 anonim válasza:
Hát nem a méret számít...ezt egy csaj mondja most neked!!!Lehet akár mekkora nem biztos sose h eljut egy nő a csúcsra!!!Ha nem vagy vele gyengéd akkor lehet akár 20 vagy 13 tök mind1!!!Rossz lesz neki főleg az első!!! De lehet hogy te késznek érzed magad,de a kommentjeidből itélve még nem vagy felkészülve!!!Sztem egyenlőre beszélgessetek,csókolozzatok,s pettingeljetek!!A szex még várhat!!!
15/17 A kérdező kommentje:
Nos, fejben összegeztem a kommenteket, nekem az jött le az egészből, hogy várjak még a szexxel. Én azért kérdeztem itt, mert máshol nem merem. De itt is van egy-két olyan ember aki sajnos nem olyan stílusban válaszol, mint amilyenben kéne. Köszönöm, hogy időt szakítottatok rám, és válaszoltatok.
2008. aug. 15. 13:05
16/17 anonim válasza:
Szerintem elötte probäld ki egy ojan csajjal ali mär nem szüz és volt mär orgazmusa is
Akär egy kurväval
Szoktak ijet a mai fiatalok és ö majd megmondja mijem ätlagos a te méreted de én a 16-18cm čs 45mm röl tvdok
Ja azt is megmondja mit csinälj majd vannak ijen nagyvérü länyok sztem kezdd azal
17/17 anonim válasza:
Jaj nehogy kurvához menj!!Az én barátomnak 15 cm es és nagyon jó vele ugyh ne aggódj..a hüvely jó kis szerkezet mindenkihez illeszkedni tud...szerintem ha szeret a barátnőd nem lesz vele gondja:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!