A lányok hány évesen szoktak elkezdeni vibrátorral maszturbálni?
van aki 13-14, van aki meg soha.
miért? te szeretnél, vagy barátnődnek vennél egyet?
3"
komolyan? :-D
megunta, hogy az övét használod? :-P
Szerintem ez változó, én még sosem láttam vibrátort élőben, már a szexshopos bedobozolt verzión kívült. Valahogy mindig akadt élő megfelelője, hogy ne kelljen ilyesmire pénzt kiadnom... Mint láthatod, van, aki korán elkezdi, van, aki meg hozzám hasonlóan, még nem jutott el odáig.
22/l
Hogyha a barátom távol van még el tudunk élvezni együtt, csak telefonon, vagy pl skype-on keresztül beszélve.
Viszont szoktam mondani, hogy jó érzés, meg minden, de nekem nagyon hiányzik az, amit ő tud nyújtani, amit magamnak nem tudok megadni. Aztán így viccesen azt mondta, hogyha majd ki kell mennie külföldre, úgy hogy nem tudok vele menni (forgatás) egy időre, akkor kéne venni egy vibrátort, mert az valamennyire közelebb van, mert történik behatolás.
De én mai napig irtózom a gondolattól, hogy azt kéne használnom. Nem akarok és nem is fogok, szerintem soha, nekem ha csak rá gondolok a dologra elmegy a kedvem.
18/L
Amikor megkapják az első vibrátorukat, szerintem leginkább akkor.
*3-as büszke lehetsz az anyukádra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!