A fiúk miért nem értik meg, hogy a lányoknak fontos a szüzességük, és nem dobják csak úgy el?
az a baj h a csajok néha átesnek a ló túlsó oldalára, és a legrosszabb h amikor megsem beszélik a pasival.
az addig teljesen oké, h nem akar egyből lefeküdni. de van egy idő amikor már azért ajánlott, ha mégserm érzi úgy a lány, akkor úgy a tisztességes, hogy ezt megbeszéli a pasival, és nem csak annyit vág a fejéhez, h még nem és kész, és hagyjál.
Tegyük talán félre a romantikus marhaságokat, amikkel megfertőzik a fiatalok lelkét. :-)
Azért fontos a nőknek a szüzesség /szex, mert tudják (akár tudat alatt is,) hogy a szextől teherbe lehet esni, vagyis 5-10 perc kamatyolás is teljesen megváltoztathatja az egész életet. Erre, amíg nem volt fogamzásgátlás, a szexuális kultúra nagy része épült. Régebben ugyebár a házasság nem egyszerű döntés volt, hanem jogi aktus is, ezzel került ki a nő a szülei gyámságából (és került a férje gyámsága alá). stb. A lényeg az, hogy a srácok úgy érzik, hogy számukra ez egy jó szórakozás csupán, és ezt manapság nem is nagyon róhatod fel nekik, persze nem helyes, de sehol sem nevelik felelősségre a fiatalokat (olyan világban is élünk, sajnos). Mindenhonnan árad a szexuális szabadság és a kielégületlenség tombolása, mégis, mit vártok a kiskacsáktól? :-)
Biztos vannak még lányok, akiknek még fontos, hogy kinek adják oda a szüzességük, de egyre kevesebb, ne légy naiv drága. :) Azt veszem észre, hogy a legtöbb csaj 13-15 éves korában elveszti, csak azért mert "ciki" szűznek lenni, többségük nem is a barátjukkal, csak egy idegennel, akit talán már látni sem fog többet az életben, szórakozóhelyeken nem 1, nem 2 olyan 15 év körüli lányt látni, aki ezzel smárol, majd 5 perccel később azzal smárol és közben dörzsölődik a fiú ....-hoz, szóval ne csodálkozz, hogy a "fiúk nem tudják megérteni, hogy a lányoknak fontos a szüzessége". Érdekes volt látni, hogy egy 14 éves csaj kuncogott azon, hogy még szűz vagyok, ez volt két éve, mikor még 18 voltam. :)
20/F
személy szerint én 19 évesen veszítettem el életem szerelmével akivel még mindig együtt vagyunk, de vele sem egyből, három hónap után... ő tudta, hogy szűz vagyok,meg is mondtam neki, hogy még nem akarom, és ő kivárta...
Szerintem nem az a fontos, hogy mennyi idős korodig vagy száz, hanem az, hogy milyen élményt ad neked az első, a második vagy akárhányadik...Hiszen akár 15 évesen is lehet valaki érett a szexre és nem feltétlenül lesz számára kellemetlen élmény az első. Minden partnerfüggő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!