Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem sikerül elvennie a...

Miért nem sikerül elvennie a szüzességemet?

Figyelt kérdés

már 3 szor probáltuk. első alkalommal meg repedt a hüvely bemenetelnél nekem egy picit akkor abba hagytuk másnap probáltuk fájt abba hagytuk pedig 3 orát foglalkozott velem nagyon oda adó volt csak bennem van hogy nem fogok megfelelni neki és félek..

ma ismét meg probáltuk azóta el telt -5 nap de szintén abba hagytuk mert nem ment .. bárhogy probáltuk bármilyen pózban .. nem megy megint meg repest egy picit oda lent :/ hát valjuk be nem egy pici mérete van és vastag .. annyira szeretném már nagyon kivánom de még is félek és rá görcsölök az egészre .. hibásnak érzem magam ..

mit tanácsoltok?

18 L 18 F ( párom már rég ne szűz)

2014. nov. 18. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Stresszoldó lelki beszélgetés, masszás, fürdő lazulás.

Ha még próbálkoztok görcsök nélkül meg lesz az eredménye. Ha nem akkor nme tudunk csodát tenni, fel kell keresni egy szakembert.

Előtte petting és rakja be neked az egyik úját, majd utána ha tud még egyet és ha tocsogsz akkor nagyon lassan próbálja meg.

Én sem értem ezek a problémák mitől vannak.

2014. nov. 18. 18:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló gondom, bár én már nem voltam szűz, de még se ment annyira nagy volt, a volt pasimnak, de ő nem próbált meg velem gyengéd lenni, hanem kb. első alkalommal full belém nyomta. Azt hittem belehalok annyira fájt, de utána többször nem volt ilyen gond. Mondjuk ez sem feltétlen megoldás. : /
2014. nov. 18. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne félj, inkább lazulj el jobban. :)
2014. nov. 18. 18:39
 4/11 A kérdező kommentje:
mivel reggel probálkoztunk és kicsit megreppedt ha most este ujra megprobáljuk akkor tovább repedhet .. sokat ronthatunk ezzel ?
2014. nov. 18. 18:43
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha fáj is napközben és érzed, hogy sérült (repedt), akkor várj még helyreál.
2014. nov. 18. 18:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy ne izgulj. Ha ideges vagy és folyamatosan agyalsz, nem tudsz ellazulni és akkor fájni fog.

Zárj ki mindent, csak arra figylj hogy milyen jó érzés amit csinál, és ne görcsölj semmin!

2014. nov. 18. 19:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha sokaig nem jon ossze el kene menned orvoshoz. Baratnommel ez tortent es kiderult, hogy kell egy vagast csinalni ra, mert kulonben nem tud atszakadni. Meg azt javasoltak neki, hogy igyon egy kis alkoholt mielott probalgatjak a dolgot. Sok sikert!
2014. nov. 18. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Így jár aki kisfiúval kezd!
2014. nov. 18. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Itt nem szabad finomkodni, pepecselni. Olyan ez mint a ragtapasz lehúzás.. ha lassan csinálod jobban fáj, egy kellő irányú, határozott mozdulattal viszont szinte észre sem veszed és túl is vagy rajta. Persze kellő előkészítés után.
2014. nov. 19. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Hát 9-es a barátom tök az ellenkezőjét csinálta amit írtál, lassan de biztosan, lassan, de élvezetesen csinálta.

Felejthetetlen élmény, nem tudom milyen lett volna, ha durva az egész, úgy lehet eléggé fájt volna ellenben az élvezettel.

2014. nov. 19. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!