Miért nem sikerül elvennie a szüzességemet?
már 3 szor probáltuk. első alkalommal meg repedt a hüvely bemenetelnél nekem egy picit akkor abba hagytuk másnap probáltuk fájt abba hagytuk pedig 3 orát foglalkozott velem nagyon oda adó volt csak bennem van hogy nem fogok megfelelni neki és félek..
ma ismét meg probáltuk azóta el telt -5 nap de szintén abba hagytuk mert nem ment .. bárhogy probáltuk bármilyen pózban .. nem megy megint meg repest egy picit oda lent :/ hát valjuk be nem egy pici mérete van és vastag .. annyira szeretném már nagyon kivánom de még is félek és rá görcsölök az egészre .. hibásnak érzem magam ..
mit tanácsoltok?
18 L 18 F ( párom már rég ne szűz)
Stresszoldó lelki beszélgetés, masszás, fürdő lazulás.
Ha még próbálkoztok görcsök nélkül meg lesz az eredménye. Ha nem akkor nme tudunk csodát tenni, fel kell keresni egy szakembert.
Előtte petting és rakja be neked az egyik úját, majd utána ha tud még egyet és ha tocsogsz akkor nagyon lassan próbálja meg.
Én sem értem ezek a problémák mitől vannak.
Nagyon fontos, hogy ne izgulj. Ha ideges vagy és folyamatosan agyalsz, nem tudsz ellazulni és akkor fájni fog.
Zárj ki mindent, csak arra figylj hogy milyen jó érzés amit csinál, és ne görcsölj semmin!
Hát 9-es a barátom tök az ellenkezőjét csinálta amit írtál, lassan de biztosan, lassan, de élvezetesen csinálta.
Felejthetetlen élmény, nem tudom milyen lett volna, ha durva az egész, úgy lehet eléggé fájt volna ellenben az élvezettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!