Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Milyen az első? Több lent.

Milyen az első? Több lent.

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi hogy ki hogyan éli meg az elsőt? Jó/vagy rossz? ki mikor vesztette el a szüzességét? Mi az ideális hely az elsőre? Nemet és kort pls! 16/F

2014. nov. 10. 16:48
 1/7 anonim válasza:

Nekem fájt az első , vérzett is , nem volt tul jó és 16 évesen vesztettem el , és az ideális hely az ágy XD

19/l

2014. nov. 10. 17:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a partnerem gyengédsége miatt ez élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb élvezetekben is volt részünk.

A fájdalom egyénfüggő azt mondják, de szerintem nagyban befolyásolják a körülmények is, hogy kivel és hol csinálod.

Ha a szerelmeddel teszed, akit tiszta szívből szeretsz és ez kölcsönös akkor nem fog annyira fájni max egy kicsit, de abból is élvezet válik majd. ;)

A lényeg, hogy megfelelő emberrel, gyengéden.

Egy ideig érezhetsz majd feszítő érzést, kicsit elzsibbadhat odalent, de utána nem sokkal elmúlik.

Ideális hely? Barátom ágya, semmilyen romantikus előkészület, spontán dolog, ami édesség tette az egészet.

A szex isteni dolog, ha a megfelelő helyzetet teremted magadnak a megfelelő emberrel.

18/L

2014. nov. 10. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:

18 voltam ás lány vagyok

nekem rossz volt nem véreztem csak kicsit fájt

kb 2 percig tartott

én valahogy jobbnak képzeltem nagyod csalódtam hiába voltunk mind 2 ten szerelmesek így se volt az igazi sajnálom hogy ezzel a fiúval vesztetem el...

2014. nov. 10. 19:04
 4/7 Emberek ***** válasza:

Az elso nem is olyan reg volt, viszonylag friss elmeny.

En nagyon jonak eltem meg, mert igaz a kapcsolatunk viszonylag fiatal a baratnommel, de nem vagyunknazok akik tyuklepesben haladnak egy kapcsolatban. Ebbol kovetkezoen eleg hamar sorra kerult a szex is. A testiseg fontos szerepet jatszik, de nem ebbol all az egesz. Ez mindegy is.

Elveztem az egeszet, mert akkor, ott, es azzal tortent meg, akit igazan szeretek, akire ugymond tenyleg vagyom, es ugy gondolom nem banom meg. Nekem nem fajt, nem verzett meg semmi. Viszont egy csodas elmeny, es egy csodas erzes, ha az ember nem sieti el, es megvarja a megfelelo partnert akinek tenyleg erdemes odaadni magat, es akivel tenyleg elvezet elveszteni a szuzesseges.

Az egy dolog, hogy mindketten szuzek voltunk, es tapasztalatlanok vagyunk.

Elso helynek az agyat mondanam, szerintem az a legidealidabb.

17/f

2014. nov. 10. 19:06
 5/7 anonim válasza:
én 17 voltam, és nekem is fájt az első után több alkalommal is véreztem még, de nagyon tetszett, és ettl függetlenűl élveztem, utána összeszoktunk. 20/L
2014. nov. 10. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:
baromira nem emlékszem az elsőre..semmiben sem másabb mint a többi utána..
2014. nov. 13. 12:04
 7/7 anonim válasza:
Én 17 voltam amikor elveszítettem. Az első behatolást kellemetlennek mondanám, és az első mozdulatokat is, de inkább élveztem, és abszolút nem volt kellemetlen élmény. Épphogy véreztem csak, az akkori barátom meg is kérdezte félig viccesen, hogy tényleg szűz voltam-e. Nekem nagyon pozitív volt az első élmény, de szerintem ez függ attól is, hogy mennyire tudod elengedni magad, mennyire tudod átadni magad az érzelmeknek/érzéseknek, és hogy mennyire bízol meg a párodban.
2014. nov. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!