Ha egy 10cm-es péniszhez (elég vastag) hasonló alaku müanyag valamit nyomtam fel magamnak akkor lehet hogy a szűzhártyám átszakadt? Nem vérzett nem is fáj. Csak élveztem.
Figyelt kérdés
lehet ezért egy hülye picsának tartotok de van eszem gondoskodtam róla hogy steril legyen és elsőre nem is de második alkalommal el is élveztem . és ugy gondolom egy 18.éves lány ennyit megtehet...köszönöm a válaszokat2008. aug. 12. 23:58
1/5 anonim válasza:
Igen, íy átszakadhatott a szűzhártyád, mégha nem is véreztél és nem is fájt, de teljesen biztosra csak egy nőgyógyász tudná megmondani.
2/5 anonim válasza:
Nem tök mindegy, hogy átszakadt-e vagy nem? Így is, úgy is szűz maradtál.
3/5 anonim válasza:
Nem vagy HP, de streilnek nem kell lennie. Elég ha tiszta. A pasik farka sem steril. :)
A szabály az, hogy csak azt dugj be amit a szádba is vennél. :)
Ha élvezted, az már jó alap a későbbi jó szexhez.
Miért ne szerezhetnél magadnak örömet? Ezen ne aggódj!
a szüzesség meg... ha neked fontos, hogy az első aktusnál majd vérezz és fájjon, akkor ne játsz ilyeneket, inkább csak a csiklód ingereld. A szűíhártya rugalmas és enged, meg tágul is kicsit de nem kiszámítható, hogy mikor "szakad". :) A legtöbb férfi nem ragaszkodik a szüzesség külsőségeihez. :) Elég a tudat, hogy ő az első.
4/5 anonim válasza:
Ez tetszik, csak azt dugd föl, amit a szádba is vennél :D
Amúgy ja, élvezed, minek filózol ökörségeken.
Egyébként meg 8-os bioszkönyv vége sok mindenre választ ad.
5/5 A kérdező kommentje:
KÖszönöm a válaszokat ..
2008. aug. 13. 10:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!