Szeretnem elvesziteni a szuzessegem 14/l hogyan?
Figyelt kérdés
Mar nagyon kivanom a baratomat nem birok magammal mellette .... mar tobb mint egy hete egyutt vagyunk a baratom 15..mire figyeljunk?2014. okt. 27. 13:04
1/13 anonim válasza:
Először is kezdjetek pettinggel. Másodszor védekezzetek mindenképpen. :)
L
2/13 anonim válasza:
Egy het ?normalis vagy leany?
Elhisxem hogy kivanod mert rn.is de csak egy hete,kitudja utana meg kidob nagyon meg kell gondolni hogy kinek adod magad!!!
Szten egyelore csak pettingeljetek!7 ne legyen szex
3/13 anonim válasza:
Biztos nem csak egy kis figyelmet szeretni a kérdező
4/13 CptTomato válasza:
Szerintem egy hét után úgy hogy felírjátok egy egy fecnire hogy szűzességem és szeles időben kirakjátok a párkányra... hipp-hopp el is vesztitek...
6/13 anonim válasza:
Istenem....van ettől lejjebb????
8/13 anonim válasza:
nyaljon addig amíg el nem mész a szexel meg várj még
9/13 anonim válasza:
Már több, mint egy hete? Hát régebben ennyi idő alatt házassági ajánlatokat is tettek, szóval mondanám, hogy készen álltok rá, de... várj csak.. nem, mégsem. Arra figyeljetek, hogy ne szexeljetek.
10/13 anonim válasza:
De szar! Csak az én barátnőm nem akarta elveszteni?:D Ááááááááááááááá én miért nem fogok már ki végre gy szexmániás őrült csajt?!! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!