Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, miért ítélitek ezt el...

Lányok, miért ítélitek ezt el annyira?

Figyelt kérdés
Tételezzük föl, hogy megismerkednétek, egy értelmes, intelligens, jó megjelenésű, udvarias férfivel. És egészen megkedvelnétek. Aztán amikor komolyabbra fordulna a dolog már akár egy kapcsolat is alakulna köztetek, akkor kiderülne róla, hogy teljesen tapasztalatlan még párkapcsolat terén. Miért változik meg hirtelen minden, miért írjátok le egyből ilyenkor minden olyan pozitív tulajdonságát a férfinek amit addig értékeltetek benne? Azért mert valakinek nem jöttek össze fiatalon az ilyen dolgok, akkor ő már csak ez miatt az egy tulajdonsága miatt értételen, ember?

2014. okt. 20. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

22 év fölött sem kell tanítgatni senkit. Nekem a barátom szűz volt meg én is és ő tanított úgymond.

Van olyan ismerősöm aki ennyi és szűz, ha nem találkoztam volna a barátommal még mindig szűz lennék és nem tartanám gáznak, örülnék is neki mert "tiszta".

2014. okt. 20. 21:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem a szex a lényeg, Kérdező. Ha mondjuk 30-hoz közel jársz, és szűz vagy, akkor esélyes, hogy nem volt még komoly kapcsolatod. Ez az elrettentő, nem pedig szűznek lenni. Egy csomó mindent nem tudsz, ami egy közös élethez kell. Ehhez nincs kedve sok nőnek, mert szexelni bárki tud. Együtt élni jóval kevesebben. Abban kell a tapasztalat.
2014. okt. 21. 07:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is azt tudom mondani, hogy minek kell tanítani valakit, akinek nem volt még kapcsolata. Valószínűleg nem barlangban lakott az illető, alap dolgokkal tisztában lehet lenni. Elég nagy hülyeség az a feltételezés, hogy teljesen elölről kell mindent kezdeni, nem abból kell kiindulni, hogy egy tapasztalatlan 25 éves srác egy 15 éves srác értelmi szintjén van, igaz ez némely emberre jellemző, de nem ebből kéne kiindulni. Na és vannak olyan emberek, akik nem a tömeggel együtt haladtak, hanem inkább olyan párt keress, aki neki az igaz vagy lehet rosszul alakult az élete családi problémák, traumák, gyász stb. Most az ilyen emberek is mindenképp bénának számítanak, mert nem volt lehetőségük ismerkedni vagy nem akartak csak azért összejönni valakivel, mert nem csak túlesni akart rajta? Szánalmas ez az ítélkezés, és ez az egész sztereotípia. Nem minden tapasztalatlan ember béna, éretlen és erről statisztika sincsen!
2014. okt. 21. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, 22 évesen lett az első barátom, aki velem egyidős volt és szintén tapasztalatlan. Már nem vagyunk együtt, de ha ismét egy szűz fiúval randizgatnék, biztos nem ítélném el emiatt és főleg nem lenne szakító ok.

23/n

2014. okt. 21. 12:37
 15/16 anonim ***** válasza:

"Nem minden tapasztalatlan ember béna, éretlen és erről statisztika sincsen!"

Ez így van, csak a társadalmilag "romlott" emberek gondolhatják máshogy.

Másik, hogy egy tapasztalt férfi is lehet tapasztalatlan, mivel minden lányhoz máshogy kell viszonyulni.

2014. okt. 21. 14:35
 16/16 anonim ***** válasza:

#15 Én is így gondolom. Két embernek össze kell csiszolódnia eleinte, ezért se számít annyira a tapasztalat.

Az is gyakori, mikor egy nagyon tapasztalat pasas nem tud normális kapcsolatot kialakítani annyira béna.

Azért is zavar, hogy a tapasztalatlanságot a bénasággal teszik párhuzamba, mert nekem se volt még kapcsolatom és az a fajta férfi vagyok, aki a minőségre hajt, nem csak a testiségre, komoly szándékaim is vannak jövőre nézve, és már nem akarom úgymond "kiélni" magam, hanem egy olyan nővel kapcsolatot létesíteni, akibe megtalálom azokat az értékeket, amiket keresek.

2014. okt. 21. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!