Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, miért ítélitek ezt el...

Lányok, miért ítélitek ezt el annyira?

Figyelt kérdés
Tételezzük föl, hogy megismerkednétek, egy értelmes, intelligens, jó megjelenésű, udvarias férfivel. És egészen megkedvelnétek. Aztán amikor komolyabbra fordulna a dolog már akár egy kapcsolat is alakulna köztetek, akkor kiderülne róla, hogy teljesen tapasztalatlan még párkapcsolat terén. Miért változik meg hirtelen minden, miért írjátok le egyből ilyenkor minden olyan pozitív tulajdonságát a férfinek amit addig értékeltetek benne? Azért mert valakinek nem jöttek össze fiatalon az ilyen dolgok, akkor ő már csak ez miatt az egy tulajdonsága miatt értételen, ember?

2014. okt. 20. 20:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%

"értelmes, intelligens, jó megjelenésű, udvarias"

Ezek ma már nem pozitív tulajdonságok.

2014. okt. 20. 20:28
 2/16 anonim ***** válasza:
74%
Nem szeretnek tanítani
2014. okt. 20. 20:29
 3/16 fahéjas Alien ***** válasza:
100%

Általánosságban véve nem tudhatom, mivel nem látok bele az általánosságot képviselők fejébe.

Magamból kiindulva nekem nem számítana, volt ilyen barátom már. - ellenben nem volt tartós, mert a férfi büszkeség a másik féltől, azért közbeszólt, na meg az elzárkózás... de ezt hosszú lenne kifejteni.

2014. okt. 20. 20:30
 4/16 anonim válasza:
100%
Ha benazol,latja rajtad,hogy zavarban vagy,mert uj a helyzet,akkor a lanynak mar nem fogsz tetszeni,mert nem a magabiztos,ferfias oldalad latja.Viszont,ha tudja,hogy meg nem volt komoly kapcsolatod,de megse erzi,hogy benazol,akkor szerintem semmi baja nincs ezzel.
2014. okt. 20. 20:33
 5/16 anonim ***** válasza:
ez olyan mint amikor elmész megnézni egy versenylovat. Majd a helyszínen kiderül, hogy nem is versenyzik ez a ló. Ha nem mondják észre sem veszed. Simán megvetted volna. De így hogy elmodták, egyből Nem kell!
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kár általánosítani.

Én voltam ebben a cipőben, és szerintem egyáltalán nem volt hátrány a párom tapasztalatlansága. Számomra izgalmat, kihívást jelentett, hogy adhatok neki valami újat, hogy velem fedez fel valamit. (Egyébként elég intelligens volt és tudott mindent a témáról, csak még tapasztalata nem volt.) Szerintem, ha valaki így van, nem is baj, ha nem jön össze az olyan csak, aki csak ezért leírja, mert lehet, hogy a csaj csak bántaná, egy számára amúgy sem könnyű helyzetben ...

7/16 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdést, mivel ilyet nem ismerek.

Nekem a barátom is "értelmes, intelligens, jó megjelenésű, udvarias férfi" stb... majd komolyra fordult a dolog, összejöttünk elég hamar.

Majd mikor 1 hete jártunk, a biztos kiállása miatt megkérdeztem, hogy "Ugye te már...?" Azt mondta, hogy nem, még nem feküdt le senkivel.

Abban a pillanatban megörültem, mert igaz úgy hittem volt már valakivel, mivel ilyen jó férfiról ezt képzeltem, de nagyon boldog lettem, mivel örültem, hogy a későbbiekben majd együtt tapasztaljuk meg a különböző szexuális és egyéb ismeretlen élményeket.

Máskülönben pedig addig tud várni rám, ameddig nem vagyok készen, mivel még nem szexelt így nincs akkora vágya iránta, vagyis nincs hiányérzete.

Nem értem miről beszélsz, rám pozitív hatással volt.

Ebben a hónapban volt a 3 éves évfordulónk, együtt tervezzük leélni az életünket. Lehet ez annak is köszönhető, hogy egymáson kívül nem nyúltunk senkihez, egymásba pedig 100%-osan belegabalyodtunk, ami folyamatos törődéssel egymás iránt, soha el nem múlik majd.

18/L

2014. okt. 20. 20:34
 8/16 anonim válasza:
Kedves #7, szerintem a kérdező az egy kicsit idősebb korra érti :) 18-20 évesen nem gáz ha még senkivel, de 22 év fölött a nők már nem szeretik, ha tanítgatni kell szegényt.
2014. okt. 20. 20:42
 9/16 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy ilyen sokan válaszoltatok, és értelmes, lányok válaszoltak.

Nem tudom, valahogy én is próbálok, magabiztos lenni, az ismerkedésnél még megy is, Például most ismerkedtem egy lánnyal 2 hónapig ismerkedtünk, neten ismertem meg nagyon sokat beszélgettünk neten, aztán kialakult egy olyan szimpátia, hogy élőben is találkozgattunk. És ott még tovább alakult a dolog, még az első csók is ment valahogy, aztán vette észre rajtam, hogy kicsit félek tartok a a komolyabb dologtól. És 2 hónapnyi ismerkedés után, ez miatt 1 nap alatt leírt engem. Hirtelen már nem hiányoztam neki, előtte ha fél napig nem kerestem, már ő keresett, hogy milyen rossz neki, hogy hiányzok neki. És pár nap múlva meg is mondta, hogy már nem szeretne tőlem semmit. :)

Pedig tényleg semmi gond velem gyerekkorom óta sportolok, nagyon sportos, kicsit izmos testalkatom van. Meg merem kockáztatni kinézetre azért nem 1 nem 2 nőt beindítanék.

Akár kíváncsiságból küldenék is 1-2 az itt válaszoló értelmes lányok közül párnak képet, hogy tényleg lássák, hogy néha nem a kinézet, nem az értelmesség, vagy akármilyen más tulajdonság miatt írnak le 1-1 férfit a nők, csak azért mert idősebben, még nincs tapasztalata.

2014. okt. 20. 20:55
 10/16 anonim válasza:
Kérdező, hány éves vagy?
2014. okt. 20. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!