Fiúk! Ti szakítanátok egy lánnyal azért, mert szűz?
A barátom 2 hónap után egy mondvacsinált indokkal szakított velem, de szerintem azért, mert előtte való nap beszélgettünk a dolgokról, és mondtam neki, hogy várjunk még, 2 hónap nem nagy idő, és még szűz vagyok, szóval... Nem terveztem sokáig húzni a dolgot, de úgy gondoltam, még 1-2 hónap beleférne szex nélkül. Másnap kidobott. Minden jól működött, szóval nem értem. Dobnátok egy csajt ezért?
17/L
Nem !
Ez nem indok arra hogy az ember szakítsom valakivel szerintem !
Amikor összejöttem a bnommel őis szuz volt (én már nem ), de türelmesen megvártam amig késznek érezte rá magát , és nagyon megérte várnom:))
És lassan 1év 3hónaposok leszünk :)
Nem!
Ha a baratnom tfh. 20 evesen meg szuz lenne akkor sem dobnam emiatt.
Megvarnam azt a par honapot, es akkor elveszitjuk egyutt.
Addig pedig menne a petting ezerrel. :D
Én nem, sőt.
Jobban jártál, hogy megszabadultál ettől a fiútól, csak a szex kell neki. Legyél óvatos a fiúkkal mindig! Ne add magad könnyen!
#1 még ennek ellenére is szeretem, de ez eléggé megalázó magában is, nem fogom keresni, mert vagyok ennyire büszke. Én hiába beszélnék vele, azzal csak megalázkodnék előtte (feleslegesen).
#12 gratulálok nektek :).
#14 nem adom magam könnyen, ha így lenne, lefeküdtem volna vele (legalábbis ez lenne logikus :D). ezek után azt hiszem MÉG óvatosabb leszek és...átpártolok a csajokhoz :D
Na jó, azt azért nem :P
Amúgy igen, én is azt hittem, ha szűz egy lány, akkor azt értékelik, de ő teljesen elbizonytalanított :/.
azért köszi mindenkinek :). ment a zöld :)
Hali én egy 30 túli 2 gyerekes apu vagyok.
javaslatom az , hogy sok keserűség fog érni az életben párkapcsolatok terén . Mind jónak indul , de aztán rá jöttök idővel , hogy a sor nem egymásnak teremtet benneteket. Az hogy azért hagy el valaki mert még nincs ilyen tapasztalatod, az egyedül öt minősíti . Eben az esetben te jöttél ki jobban még akkor is ha fáj, és fog is egy darabig. Későbbiekben jelezd bátran előre , és szögezd le , hogy te nem sietsz sehova, neked ennyi idő kell tehát úgy olvastam 4 hónap. Aki ezen bejelentésed után le lép az vagy türelmetlen , vagy nem rád kíváncsi szépen szólva csak bizonyos testi adótságaidra. Legyél, és maradjon meg a büszkeséged, ezzel ara akarok utalni hogy ha találkozol ezekkel az emberekkel akik dobtak ,beszélhetsz velük , de még véletlenül se tegyél velük olyat ami miatt nem voltak hajlandóak várni rád.
Nem nagy dolog a szűznek leni , mindenki így születik. Jó a te korodban ez egy kicsit más , én is voltam 17 és én is voltam szűz. Be vallom férfiasan hogy nem kicsit voltam be sz**va az elsőnél. Senki nem akar ügye be égni az ojan kellemetlen.
Onnan fogod tudni, hogy ki szeret amikor önzetlenül fel ajánlja neked annak a lehetőségét, hogy ellen szolgáltatás nélkül örömet okoz neked.
A fijúkal meg vigyáz voltam fiatal én is. Válaszd a gyógyegereket :D ha hűséges társat akarsz és igazi érzelmeket. Lesz egy pár kapcsolatod ami gajra megy majd idővel , de ezek sorozata visz majd egy tökéletesebb választás irányába mindig kb 25 30 korodra megtalálod az ideálist.
A macsó kanokat meg kerüld, Tapasztalat , én is játszottam az agyam :D heti 2 3 telefonszám , füt fát igértem, bár nem vagyok rá büszke hogy ilyen tini voltam , de most van egy szép nagy családom , uhh menemkel melozni , sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!