Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Ti szakítanátok egy...

Fiúk! Ti szakítanátok egy lánnyal azért, mert szűz?

Figyelt kérdés

A barátom 2 hónap után egy mondvacsinált indokkal szakított velem, de szerintem azért, mert előtte való nap beszélgettünk a dolgokról, és mondtam neki, hogy várjunk még, 2 hónap nem nagy idő, és még szűz vagyok, szóval... Nem terveztem sokáig húzni a dolgot, de úgy gondoltam, még 1-2 hónap beleférne szex nélkül. Másnap kidobott. Minden jól működött, szóval nem értem. Dobnátok egy csajt ezért?

17/L

2014. okt. 18. 07:14
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Jobb így. Nem szeretett, csak le akart varrni. Majd lesz olyan srác, aki becsül annyira, hogy megvárja, amíg készen állsz.
2014. okt. 18. 09:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem !

Ez nem indok arra hogy az ember szakítsom valakivel szerintem !

Amikor összejöttem a bnommel őis szuz volt (én már nem ), de türelmesen megvártam amig késznek érezte rá magát , és nagyon megérte várnom:))

És lassan 1év 3hónaposok leszünk :)

2014. okt. 18. 11:02
 13/21 anonim ***** válasza:
73%

Nem!

Ha a baratnom tfh. 20 evesen meg szuz lenne akkor sem dobnam emiatt.

Megvarnam azt a par honapot, es akkor elveszitjuk egyutt.

Addig pedig menne a petting ezerrel. :D

2014. okt. 18. 12:53
 14/21 anonim ***** válasza:

Én nem, sőt.

Jobban jártál, hogy megszabadultál ettől a fiútól, csak a szex kell neki. Legyél óvatos a fiúkkal mindig! Ne add magad könnyen!

2014. okt. 18. 13:53
 15/21 A kérdező kommentje:

#1 még ennek ellenére is szeretem, de ez eléggé megalázó magában is, nem fogom keresni, mert vagyok ennyire büszke. Én hiába beszélnék vele, azzal csak megalázkodnék előtte (feleslegesen).

#12 gratulálok nektek :).

#14 nem adom magam könnyen, ha így lenne, lefeküdtem volna vele (legalábbis ez lenne logikus :D). ezek után azt hiszem MÉG óvatosabb leszek és...átpártolok a csajokhoz :D

Na jó, azt azért nem :P

Amúgy igen, én is azt hittem, ha szűz egy lány, akkor azt értékelik, de ő teljesen elbizonytalanított :/.

azért köszi mindenkinek :). ment a zöld :)

2014. okt. 19. 14:48
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nincs hogy csak szexet akar egy fiú! Olyan van hogy felkelted az érdeklődését, egyre jobban megismer és rosszabb esetben egyre jobban kiábrándul belőled, amiért ostoba, ronda meg még kitudja mire jön rá. És akkor még ad neked egy utolsó esélyt, hogy legalább dugni jó legyél. De te még arra sem vagy jó! Ennyi.
2014. okt. 22. 17:33
 17/21 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! köszönöm kedves szavaidat :) - ez is egy vélemény. Igaz, nem vagyok egy címlaplánynak való, átlagos vagyok. A tanulmányaimra nem lehet panasz, de az élethez se vagyok hülye, legalábbis mások szerint. A sráccal 3 éve ismertük már egymást, mikor összejöttünk, minden hibával és szinte minden titokkal együtt. Nagyon jóban voltunk, mindent tudtunk egymásról, szóval a "jobban megismer és kiábrándul" elmélet nem hinném hogy közrejátszott. Azóta volt már 3 csaj vele, mindegyiket kidobta miután lefeküdtek vele. Te meg még azt mondod, nem csak a szex kell neki... :D
2014. okt. 25. 13:51
 18/21 A kérdező kommentje:
hozzátenném még mielőtt valaki azzal jönne, hogy az előző komment alapján hibátlannak tartom magamat: nem, nem tartom magam annak. Sőt...
2014. okt. 25. 13:52
 19/21 anonim ***** válasza:
Köszönnjük szépen kedves kérdező !! :)
2014. okt. 27. 14:11
 20/21 yosimitsu01 válasza:

Hali én egy 30 túli 2 gyerekes apu vagyok.

javaslatom az , hogy sok keserűség fog érni az életben párkapcsolatok terén . Mind jónak indul , de aztán rá jöttök idővel , hogy a sor nem egymásnak teremtet benneteket. Az hogy azért hagy el valaki mert még nincs ilyen tapasztalatod, az egyedül öt minősíti . Eben az esetben te jöttél ki jobban még akkor is ha fáj, és fog is egy darabig. Későbbiekben jelezd bátran előre , és szögezd le , hogy te nem sietsz sehova, neked ennyi idő kell tehát úgy olvastam 4 hónap. Aki ezen bejelentésed után le lép az vagy türelmetlen , vagy nem rád kíváncsi szépen szólva csak bizonyos testi adótságaidra. Legyél, és maradjon meg a büszkeséged, ezzel ara akarok utalni hogy ha találkozol ezekkel az emberekkel akik dobtak ,beszélhetsz velük , de még véletlenül se tegyél velük olyat ami miatt nem voltak hajlandóak várni rád.

Nem nagy dolog a szűznek leni , mindenki így születik. Jó a te korodban ez egy kicsit más , én is voltam 17 és én is voltam szűz. Be vallom férfiasan hogy nem kicsit voltam be sz**va az elsőnél. Senki nem akar ügye be égni az ojan kellemetlen.

Onnan fogod tudni, hogy ki szeret amikor önzetlenül fel ajánlja neked annak a lehetőségét, hogy ellen szolgáltatás nélkül örömet okoz neked.

A fijúkal meg vigyáz voltam fiatal én is. Válaszd a gyógyegereket :D ha hűséges társat akarsz és igazi érzelmeket. Lesz egy pár kapcsolatod ami gajra megy majd idővel , de ezek sorozata visz majd egy tökéletesebb választás irányába mindig kb 25 30 korodra megtalálod az ideálist.

A macsó kanokat meg kerüld, Tapasztalat , én is játszottam az agyam :D heti 2 3 telefonszám , füt fát igértem, bár nem vagyok rá büszke hogy ilyen tini voltam , de most van egy szép nagy családom , uhh menemkel melozni , sok sikert

2014. nov. 5. 07:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!