Fiúk, szerintetek lehetséges e az hogy egy 19 éves szűz fiú nem végez önkielégítést?
Figyelt kérdés
Ti mikor kezdtétek el?
Semmilyen perverz válasz nem érdekel, csak a tények. Mert egyik ismerősöm azt állítja, aki amúgy nagyon konzervatív felfogású, a kora ellenére.
Tehát elsősorban olyan emberek válasza érdekelne akinek van ilyen ismerőse és hogy lehetséges e?
2014. okt. 17. 02:18
11/30 A kérdező kommentje:
Például: mit csinál egy szűz a reggeli merevedésekor, ha nem akar önkielégítést? Na erre senki sem fog válaszolni.
2014. okt. 17. 03:16
14/30 anonim válasza:
Ja a válasz, úgy 5 évessen talán:)))
16/30 anonim válasza:
Jajjj kérdező... a reggeli merevedésben semmi erotika nincs. Tele a hólyag és nyomja a prosztatát, ettől meredezik a dákó. Elmegy csurrantani és le is konyul. Ennyi.
Amúgy elképzelhető, hogy nem csinálta kész. Van ilyen. Ritka, de van.
Én amúgy ovis koromban kezdtem, talán 4-5 éves koromban.
23/F
17/30 A kérdező kommentje:
16-os köszi a választ :)
2014. okt. 17. 03:36
18/30 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom hogy semmi erotika nincs benne, és az lehetséges hogy pár másodperc alatt magadtól elmulasztod még mielőtt klotyóra mész?
2014. okt. 17. 03:38
20/30 A kérdező kommentje:
Csak tudni szeretném hogy az ez hazugság volt e vagy sem. és mivel nem vagyok pasi ezért nem tudok semmit arról hogy szűz pasik hogy viselkednek vagy lehetséges e.
2014. okt. 17. 03:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!