Szerintetek elkéne neki mondanom vagy nem?
Figyelt kérdés
A barátom ma megkérdezte h szűz vagyok e még..
Azt mondta nem muszáj elmondanom ha nem akarom.
KI is kerültem a választ.
A volt barátommal vesztettem el...valahogy nemtudom neki elmondani h nem vagyok már szűz..meg nem is tartom olyan fontosnak
16L 19f
2014. okt. 15. 18:09
1/9 anonim válasza:
nyilván azért kérdezte meg mert kíváncsi rá ezért szerintem mond el neki
3/9 anonim válasza:
Egy kapcsolat a bizalmon alapul, ez nem olyan dolog, amit a barátod elől kellene eltitkolnod, elvégre ennyi erővel akár ő is adhatna nem egyértelmű választ egy olyan kérdésedre, amire nagyon érdekelne a válasz.
5/9 anonim válasza:
Ne hallgass el semmit már az elején, később csak gond lehet belőle.
6/9 anonim válasza:
Ha nem tartod olyan fontosnak,miért nem mondod el?
8/9 anonim válasza:
Az előző válaszolókkal értek egyet, mond el neki.
9/9 PearlDiver válasza:
Ha nem tartanád fontosnak, nem tetted volna fel a kérdést. Szóval az ilyesmit nyugodtan valld be legalább magadnak.
Neki meg mondd el, joga van tudni. Beszélgessetek erről, úgy lesz jó mindkettőtöknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!