Az embereknek mekkora része hal meg szűzen?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 21:22
1/9 anonim válasza:
hát ha a csecsemő halálokat, és a gyerekek halálát, balesetét is bele számítjuk, akkor olyan 15-20% között.. Ha csak az időskori természetes halált vesszük számításba, akkor kevesebb mint 1%
3/9 A kérdező kommentje:
Kíváncsi lennék van-e erre valami statisztika
2014. okt. 14. 21:26
4/9 anonim válasza:
Nagyon kevés sztem még a fél százalékot sem éri el. Csak abból indulj ki hogy van a Földön legalább 2 milliárd olyan ember aki képes szexuális kapcsolatot létesíteni és azért abból nagyon kevés az akinek sose jön össze.
5/9 anonim válasza:
Hát, lehet hogy van, de én kétlem. Hisz hogy tudnák felmérni? Ahhoz halálközeli embereket kéne kérdezni, ahhoz meg az kéne, hogy tudjuk mikor fogunk meghalni...
6/9 A kérdező kommentje:
Manapság szinte már mindenre van statisztika. Egyébként engem még fenyeget ez a veszély sajnos, ennek kapcsán merült fel ez a kérdés.
2014. okt. 14. 21:40
7/9 anonim válasza:
De erről lehetetlen statisztikát csinálni. Egyrész azért mert mert nem lehet odamenni minden időshöz meg haldoklóhoz hogy " Bocsi de szűz vagy még?" plusz az emberek nagyrésze aki az nem vallja be szóval nem lehet megcsinálni mert kb 5% igazság lenne benne.
8/9 anonim válasza:
Ha választ adna valaki (bár ezen esetben még ha van is statisztika, nem pontos...), akkor abból következtetsz rá, hogy te nem halsz meg a közeljövőben... mert kevesen halnak meg így? Ostobaság ezen rágódni! Nem tudom, hány éves lehetsz, de nem hinném, hogy aggódnod kellene.
9/9 anonim válasza:
Valaki itt egyik nap pedzegette, hogy nem maradsz örökre szűz ha hullamosáson leszopnak...
Ez vigasztal azért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!