Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek ha egyszer lesz...

Szerintetek ha egyszer lesz barátnőm, mennyire fog elkeseredni, ha kiderül, hogy előtte nem voltam mással?

Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Már miért keseredne el?
2014. okt. 7. 19:13
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Értelmes körökben ezen nem elkeseredni szoktak.
2014. okt. 7. 19:13
 3/9 anonim ***** válasza:
Függ a lány mentalitásától, ha értelmes, normális, akkor nem fog elkeseredni.
2014. okt. 7. 19:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Én örültem neki, mikor a barátom bejelentette, hogy még szűz. Legalább én vezetem be a dolgok rendjébe :)
2014. okt. 7. 19:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Én speciel kifejezetten örülnék neki, mert ezek szerint nem csak arra kell neked egy lány, hogy lefeküdj vele, aztán otthagyd. 17L
2014. okt. 7. 19:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem a barátom előttem nem volt mással és én sem.

Kifejezetten pozitív hatással hatott rám, így legalább együtt tapasztaltuk(juk) meg a szerelem, szeretkezés gyönyöreit.

Szerintem nem fog elkeseredni.

2014. okt. 7. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
77%
én se voltam, a barátom se. és mindketten boldogok voltunk hogy egész életünkben csak egymással leszünk.
2014. okt. 7. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem fog elkeseredni és ha van egy bizonyos értelmiségi szintje más negatív érzelme és gondolata sem lesz emiatt.
2014. okt. 7. 20:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Nagyban függ a gondolkodásától, ha azért vagy vele, mert szereted sokáig kerested őt és normális gondolkodású, szerintem inkább örülni fog, mint hogy emiatt lenézzen. Én nem tartom normálisnak azokat a nőket, akik emiatt lenéznének, mert az élet nem mindig alakul úgy, ahogy szeretnénk, és elrepülhetnek úgy az évek, hogy még egy puszit se kaptunk egy lánytól sem, nekem így alakult az életem, de a múlt elmúlt, most a lényeg. Amiatt ítélkezni, mert nem volt valakinek kapcsolata több, mint a szánalom, a lemaradásokat pillanatok alatt belehet hozni, ha nagyon akarjuk.
2014. okt. 8. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!