Igaz hogy első szexnél nem lehet valaki terhes?
# 10
Akik ezt mondták neked, azok nagy butaságot mondtak, mert alapvető tényekkel nincsenek tisztában az emberi test működésével kapcsolatban.
Hogy lehet ennyi eszed, ha már elmúltál 16? Ha azt mondják neked, hogy ha leugrasz a 10. emeletről, túléled, akkor ezt el is hiszed és kipróbálod??
Olvass bioszkönyveket és felvilágosító könyveket!
Már az első szexnél terhes lehetsz, ha NEM, védekezel!
Mellékesen, szerintem ne a haverjaidtól tájékozódj ilyen téren, hanem anyukádtól, könyvekből, netről, tanárodtól!
A kérdező kommentje:
16 éves múltam nekem elég sokan ezt mondták h elsőnél nem lehetek
A biológiatanárod általános iskola nyolcadik osztályban mit mondott? Nem volt olyan régen!
Egyébként tudtad, hogy ha sokat simogatom a melledet, gazdag leszel? Mikor találkozunk?
Tényleg érdekelne, mégis miért kell mellőzni a logikát, ha teljesen bizonytalan forrásból származik az infó. Ha teszem azt biosz órán is az fb-n lógtál és nem figyelté akkor is érdekelne szerinted mégis mi gátolná meg a teherbe esést az első alkalomnál?
A teherbe esésnek alapból kicsi az esélye, de bármikor megtörténhet mindig, MINDiG kell védekezni ha nem akarsz gyereket, ezt vésd bele a buta fejedbe. Ennyi ésszel ennyi idősen jobb ha nem szaporodsz. Jesszus de unom már az emberek hülyeségeit, jobb is ha megyek erről az oldalról.
A központozásról nem mondtak semmit?
Előbb inkább írni tanulj meg, aztán 16 éves létedre tanuld meg az emberi test alapvető folyamatait, és csak utána dugj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!