Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Igaz hogy első szexnél nem...

Igaz hogy első szexnél nem lehet valaki terhes?

Figyelt kérdés
2014. okt. 5. 13:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

# 10

Akik ezt mondták neked, azok nagy butaságot mondtak, mert alapvető tényekkel nincsenek tisztában az emberi test működésével kapcsolatban.

2014. okt. 5. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát jó nagy hülyékkel találkozol és hogy te ilyeneken is elgondolkozol az se normális.
2014. okt. 5. 13:47
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak is ezt mondták...
2014. okt. 5. 13:48
 14/22 anonim ***** válasza:

Hogy lehet ennyi eszed, ha már elmúltál 16? Ha azt mondják neked, hogy ha leugrasz a 10. emeletről, túléled, akkor ezt el is hiszed és kipróbálod??

Olvass bioszkönyveket és felvilágosító könyveket!

Már az első szexnél terhes lehetsz, ha NEM, védekezel!

Mellékesen, szerintem ne a haverjaidtól tájékozódj ilyen téren, hanem anyukádtól, könyvekből, netről, tanárodtól!

2014. okt. 5. 13:58
 15/22 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

16 éves múltam nekem elég sokan ezt mondták h elsőnél nem lehetek

A biológiatanárod általános iskola nyolcadik osztályban mit mondott? Nem volt olyan régen!

Egyébként tudtad, hogy ha sokat simogatom a melledet, gazdag leszel? Mikor találkozunk?

2014. okt. 5. 14:00
 16/22 anonim ***** válasza:

Tényleg érdekelne, mégis miért kell mellőzni a logikát, ha teljesen bizonytalan forrásból származik az infó. Ha teszem azt biosz órán is az fb-n lógtál és nem figyelté akkor is érdekelne szerinted mégis mi gátolná meg a teherbe esést az első alkalomnál?

A teherbe esésnek alapból kicsi az esélye, de bármikor megtörténhet mindig, MINDiG kell védekezni ha nem akarsz gyereket, ezt vésd bele a buta fejedbe. Ennyi ésszel ennyi idősen jobb ha nem szaporodsz. Jesszus de unom már az emberek hülyeségeit, jobb is ha megyek erről az oldalról.

2014. okt. 5. 14:41
 17/22 anonim ***** válasza:
Némelyek annyira idióta(lásd: kérdező(k)), hogy egyiket kellene üti a másikával! :D 30F
2014. okt. 5. 14:46
 18/22 anonim ***** válasza:

A központozásról nem mondtak semmit?

Előbb inkább írni tanulj meg, aztán 16 éves létedre tanuld meg az emberi test alapvető folyamatait, és csak utána dugj.

2014. okt. 5. 14:47
 19/22 anonim ***** válasza:
beszajtam de komojan
2014. okt. 5. 16:08
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha a popsidba dugja,nem lehetsz.
2014. okt. 5. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!