Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom 18. szülinapjára a...

A barátom 18. szülinapjára a szüzességemet szeretném adni.5 hónapja vagyunk együtt. Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés

16/L

Régóta ismerem, a papája a mamám élettársa.

2014. szept. 30. 20:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem csak ezt, de nem értem mért baj, ha szülinapi ajándékként kapja. Szerintem felejthetetlen. Ráadásul így emlékezetessé tehetném a szülinapját is..
2014. szept. 30. 20:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Értem én, hogy akarjátok, vágytok egymásra, de azzal, hogy születésnapra szexet adsz, eltávolítod az aktust a vágytól. Tárgyiasítod is magad, persze ezzel nincs mindenkinek gondja.

Nem jó ötlet tehát, szerintem ennek tisztán a vágyból kell születnie. Nem baj ha lefekszel vele, de ne ajándékként.

Amúgy gondolom már pettingeltek egy ideje, megvolt már minden a koituszon kívül, de ha mégse, akkor inkább ilyen irányba kéne elindulni.

2014. szept. 30. 20:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Kreatív, de ne emiatt feküdj le vele!
2014. szept. 30. 21:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, már volt minden, és nagyon vágyunk egymásra. Én mondtam neki, hogy várjunk még, hogy betöltsem a 17-et, de már nem akarom, nagyon messze van. Ez az "akkor csináljuk, ha elkap a vágy"-gyal az a baj, hogy én olyan helyzetben mindig mondom neki, de ő tudja, hogy ezt csak az állapot miatt mondom, és mondja, hogy csak megbánnám. Igaza is lenne, ezért akarom eseményhez kötni, és jól átgondolni.
2014. okt. 1. 06:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, végülis a te döntésed. Ahogy olvasom, miket írsz, már el is döntötted. Szóval hajrá! ;-)
2014. okt. 1. 07:38
 16/17 anonim ***** válasza:

" ezt csak az állapot miatt mondom, és mondja, hogy csak megbánnám"

Érdekes, nekem is volt, hogy nagyon akartam, de attól még fejben nem tudtam magam elengedni, tehát nem történt semmi, de egyszer mikor fejben sem zavart, hogy vagyok-e 17 vagy nem, akkor ő is tudta, hogy semmit nem bánok meg. Valahogy érezte mikor a jó. Lehet ha olyan lett volna mint a te barátod, akkor azt mondta volna, hogy utána megbánnám, de nem ezt tette, nem is bántam meg, nagyon boldog "lettem" azóta ezen a téren.

Ezt a szülinapi ajándékot gáz szituációnak tartom. Ezt is visszautasíthatja, mert, hogy csak neki akarsz örömöt, mert ha nem lenne szülinapja, akkor nem feküdnél le vele és utána csak megbánnád. Tehát ki lehet ezt forgatni rendesen.

De te amúgy ezt már rég eldöntötted, csak megerősítésre vártál.

2014. okt. 1. 16:19
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem döntottem el. Mert vele szeretném leélni az életem és nincs hova sietni.

Egyébként, ha szülinapján lenne, tudná, hogy rendesen átgondoltam.

2014. okt. 1. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!