Mit mondjak a pasimnak hogy vesztettem el ti ehhez mit szólnátok? Zavarna ha ezt mondaná a barátnőtök?
nemrég vagyunk együtt és már kérdezte mondta hogy majd elmondom máskor de az az igazság nem szeretnék neki hazudni viszont eddig senki se kérdezte
15 évesen vesztettem el egy buliba a wc-n és annyira részeg voltam hogy nem is emlékszem rá félek hogy emiatt rosszat fog rólam gondolni egyébként most már 19 éves vagyok és már régen nem járok ilyen vad bulikba
hazudjak vagy legyek őszinte?
Nem rosszindulatból mondom, de máskor ne add ilyen könnyen magad senkinek, mert csunyán ki fognak használni! Tapasztalat!
És szerintem nem kell sz@rul érezned magad emiatt, vannak durvább helyzetek is. :-)
Ha megértő és rendes, akkor el lehet neki mondani, nem hiszem, hogy rosszat gondolna rólad.
De egyenlőre, csak elég, ha azt mondod, hogy nem akarod elmondani, mert nem egy szép élmény. Majd ha komolyabbra fordul veled a dolog, amikor nem lesz előtted titkom, akkor ez is a felszínre kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!