Mekkora időközönként és mivel szoktatok maszturbálni? Szokott olyan érzésetek lenni, hogy uhh de jó lenne valami extrémet csinálni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 18:51
1/5 anonim válasza:
1-2 naponta szoktam.
És igen az extremitásokra néha nyitott vagyok.
Bár kinek mi az extrém, ez mondjuk elég szubjektív...
2/5 anonim válasza:
:)
Ez függ attól, hogy párom mennyire ér rám. :) Amúgy durván 3-4 nap lenne, ha úgy hozná a sors, hogy nem lenne ott.
És igen, néha eszembe jut, hogy jó lenne valami extrém, de még bevállalni nem mertem.
3/5 anonim válasza:
1,2 nap, de csak estenkent. altalaban a kezemmel szoktam es csak kivulrol, mert nem talalok semmi elvezetet ha megujjazom magam.. bar mindig akartam valamit keresni, az extremeket nagyon kiprobalnam. masztiztam mar radirral, ceruzaval, gyolyostollal, de meg nem kaptam semmi nagyobbat ennel, mufaszt vagy vibrit nem lenne hol tartsam vagy honnan szerezzek, se zoldseget..
4/5 anonim válasza:
én óránként szoktam anyukám vibrátorjával
5/5 anonim válasza:
Régen gyakran csináltam, aztán nekem is eszembe jutott, hogy extrémebbé kéne tenni a dolgot.
Akkor került kezembe a sajtreszelő....
Azóta ritkán maszturbálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!