Ti a szüzességgel kapcsolatban mennyire foglalkoztok a külvilág véleményével?
Itt arra gondolok hogy mennyire érdekel titeket az hogy x,y személy cikinek tartja a korai elveszítését illetve késői korban való (20-on felüli)meglétét.
Sajnos én az utóbbiak közé tartozok. Ám nem 100%-ban veszem figyelembe a külvilág véleményét. De ha arról van szó nem cikinek tartom hanem kellemetlennek hogy mások 13,14 évesen már nemi életet élnem én meg 20-on felül szűz vagyok. Ezt mindig ahoz szoktam szoktam hasonlítani hogy pl. egy hajléktalannak is kellemetlen lehet nézni hogy mások feje fölött fedél van.
Egyáltalán nem.
Majd én tudom mikor szeretném elveszteni (és kivel) ez pedig a legkevésbé sem tartozik majd másra.
Nem hiszem, hogy idegenek ismernék az érzéseimet és az igényeimet, igy ez azon kevés témakörök egyike, amiben senki nem adhat sem tanácsot, sem véleményt.
Vagyis véleményt mondhat/irhat, de igazán semmi jelentősége sincs. ^^
Én idősebb vagyok, mint te, pasi, és egyáltalán nem.
Tehetek én arról, hogy csak 3 igazi, viszonzatlan szerelmem volt idáig? Tehetek arról, hogy:
az első amikor közeledtem hozzá, válasz gyanánt egy üres levelet dobott vissza?
a második egyfolytában arról kérkedett randin, hogy ő egyedül tök jól van, senki nem kell neki?
A harmadik meg "bizonytalan talán" aztán meg másik pasi kellett neki?
Arról persze igen, én tehetek, hogy nem érdekelnek az egy éjszakás dolgok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!