Miért jó fiúk szűz lányokkal szexelni? A legtöbb fiú miért szereti?
#13, nyilván a normális eseteket hoztam fel példának. Legalábbis azt, ami szerintem a normális lenne. Márpedig akkor nemcsak arra kell a csajnak a srác, hogy elvegye a szüzességét, hanem ott érzelmek is vannak bőven. És abban az esetben én úgy gondolom, hogy igenis sokat jelent a fiúnak, hogy ő az első a lány életében...
12-es voltam
- mert ő az első, és mivel a lány még tapasztalatlan, ő "vezeti be" a szexbe, az ő "kívánságai" teljesülnek - és kb. ebben ki is merült a dolog, mert amúgy nyűgös az egész.
Jaj, várjunk, félek, hogy fájni fog, jaj, szúr, hagyd abba, inkább mégsem... pfú, némelyik csaj kész hisztigép, holott ha bízna a srácban... :)
Szerencsére olyannal még nem voltam, aki el akarta veszíteni és leállított.
De olyannal már voltam, aki pucéran behatolás elött meggondolta magát, hogy ne legyen szex. Eléggé vissza fogott p*csa volt, úgy feküdt mint egy tégla, még a szőrzetét se borotválta le.
erre mondják, hogy akkor is hazudik mikor kérdez.
a legtöbb fiú nem szereti.
hiába lázadozik egy feminista, hogy "nőgyűlölő", a nők valóban használati tárgyak. ha nem tetszik, változtass magadon, vagy a világon.
"Legalábbis azoknak a srácoknak, akiknek a lányok nemcsak "lukat" jelentenek."
nem sok ilyen van. a legtöbb srác aki szűz lánnyal van szintén nem tiszteli a lányt, legfeljebb perverzió, vagy csak túl szerencsétlen ahhoz, hogy jobbat összehozzon.
"Ez egyáltalán nem igaz, hogy a fiúnak többet jelent a lány, mert őneki adja oda magát elsőnek. Én voltam olyan szűz lánnyal, aki csak túl akart lenni a dolgon, mert neki 15 évesen már egy teher volt."
bizony ilyen is van. meg olyan, aki szűz még, de nagy híre van más lyukak területéről.
"mert ő az első, és mivel a lány még tapasztalatlan, ő "vezeti be" a szexbe, az ő "kívánságai" teljesülnek - és kb. ebben ki is merült a dolog, mert amúgy nyűgös az egész. "
visszatérve azt is érdemes megemlíteni hogy sajnos sok nő teljesítményharcnak veszi a szexet, és nem élvezi. sokszor saját hibáikat várják a férfitól megoldani.
"Szerencsére olyannal még nem voltam, aki el akarta veszíteni és leállított.
De olyannal már voltam, aki pucéran behatolás elött meggondolta magát, hogy ne legyen szex. Eléggé vissza fogott p*csa volt, úgy feküdt mint egy tégla, még a szőrzetét se borotválta le."
a legtöbb nő valóban tégla, csak van aki jobban játssza meg az orgazmust, és néha hánykolódik.
mellesleg az ilyenekből lesznek a "megerőszakolt" sztorik. az ilyet pont ezért értelmes férfi rögtön felimseri és kerüli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!