Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért jó fiúk szűz lányokkal...

Miért jó fiúk szűz lányokkal szexelni? A legtöbb fiú miért szereti?

Figyelt kérdés

2014. szept. 26. 15:18
1 2
 11/19 Mr. Truth ***** válasza:
Én szeretem a nőket... eszemben sincs gyülőlni őket... nők nélkül halott lennék... vagy lenne pár kamasz pálmafácskám... :/
2014. szept. 26. 15:40
 12/19 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, de szerintem ebben azért az is fontos szerepet játszik, hogy a lány vele fekszik le először. Szóval biztos sokat jelent egy srácnak, ha a csaj neki adja oda magát legelsőre. (Legalábbis azoknak a srácoknak, akiknek a lányok nemcsak "lukat" jelentenek.)
2014. szept. 26. 16:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem igaz, hogy a fiúnak többet jelent a lány, mert őneki adja oda magát elsőnek. Én voltam olyan szűz lánnyal, aki csak túl akart lenni a dolgon, mert neki 15 évesen már egy teher volt.
2014. szept. 26. 18:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Konzervnyitó :):):)
2014. szept. 26. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Igen konzervnyitó voltam, semmi több. Meg rávezettem a szopásra is, de például lovaglás az nem volt, mert olyan szoros volt a lány. Igy is kész gyötrelem volt a szex vele. Inkább kínszenvedés volt mint élvezetes, de persze a vége jó volt.
2014. szept. 26. 18:24
 16/19 anonim ***** válasza:

#13, nyilván a normális eseteket hoztam fel példának. Legalábbis azt, ami szerintem a normális lenne. Márpedig akkor nemcsak arra kell a csajnak a srác, hogy elvegye a szüzességét, hanem ott érzelmek is vannak bőven. És abban az esetben én úgy gondolom, hogy igenis sokat jelent a fiúnak, hogy ő az első a lány életében...

12-es voltam

2014. szept. 26. 21:44
 17/19 anonim ***** válasza:

- mert ő az első, és mivel a lány még tapasztalatlan, ő "vezeti be" a szexbe, az ő "kívánságai" teljesülnek - és kb. ebben ki is merült a dolog, mert amúgy nyűgös az egész.

Jaj, várjunk, félek, hogy fájni fog, jaj, szúr, hagyd abba, inkább mégsem... pfú, némelyik csaj kész hisztigép, holott ha bízna a srácban... :)

2014. szept. 26. 22:11
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerencsére olyannal még nem voltam, aki el akarta veszíteni és leállított.

De olyannal már voltam, aki pucéran behatolás elött meggondolta magát, hogy ne legyen szex. Eléggé vissza fogott p*csa volt, úgy feküdt mint egy tégla, még a szőrzetét se borotválta le.

2014. szept. 26. 22:45
 19/19 anonim ***** válasza:
19%

erre mondják, hogy akkor is hazudik mikor kérdez.

a legtöbb fiú nem szereti.

hiába lázadozik egy feminista, hogy "nőgyűlölő", a nők valóban használati tárgyak. ha nem tetszik, változtass magadon, vagy a világon.

"Legalábbis azoknak a srácoknak, akiknek a lányok nemcsak "lukat" jelentenek."

nem sok ilyen van. a legtöbb srác aki szűz lánnyal van szintén nem tiszteli a lányt, legfeljebb perverzió, vagy csak túl szerencsétlen ahhoz, hogy jobbat összehozzon.

"Ez egyáltalán nem igaz, hogy a fiúnak többet jelent a lány, mert őneki adja oda magát elsőnek. Én voltam olyan szűz lánnyal, aki csak túl akart lenni a dolgon, mert neki 15 évesen már egy teher volt."

bizony ilyen is van. meg olyan, aki szűz még, de nagy híre van más lyukak területéről.

"mert ő az első, és mivel a lány még tapasztalatlan, ő "vezeti be" a szexbe, az ő "kívánságai" teljesülnek - és kb. ebben ki is merült a dolog, mert amúgy nyűgös az egész. "

visszatérve azt is érdemes megemlíteni hogy sajnos sok nő teljesítményharcnak veszi a szexet, és nem élvezi. sokszor saját hibáikat várják a férfitól megoldani.

"Szerencsére olyannal még nem voltam, aki el akarta veszíteni és leállított.

De olyannal már voltam, aki pucéran behatolás elött meggondolta magát, hogy ne legyen szex. Eléggé vissza fogott p*csa volt, úgy feküdt mint egy tégla, még a szőrzetét se borotválta le."

a legtöbb nő valóban tégla, csak van aki jobban játssza meg az orgazmust, és néha hánykolódik.

mellesleg az ilyenekből lesznek a "megerőszakolt" sztorik. az ilyet pont ezért értelmes férfi rögtön felimseri és kerüli.

2014. szept. 27. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!