Hogy mondjam meg neki, hogy én még szűz vagyok? Miért volt óvszer a fiókjában?
Elég érdekes helyzetben vagyok. 17 éves lány vagyok, a barátom 15 éves. Viszont ő tapasztaltabb, lefeküdt már pár lánnyal, nekem pedig ő az első barátom, előtte még nem is csókolóztam.
Viszont ő ezt nem tudja, azt hiszi, hogy egy sráccal már lefeküdtem, csak az nem volt komoly...
A másik meg az, hogy ma kerestem a töltőjét az iPademhez és a fiókjában is néztem (nem kutattam!) és ott volt néhány óvszer. De nem tudom, hogy miért, amikor a szex még csak szóba sem került.
Gondoltam arra, hogy esetleg valaki más van a dologba, de arra meg rájöttem volna, mert a legjobb barátnőm testvére, szóval tudnék róla.
1. miért hiszi azt, hogy már voltál valakivel? ezt tisztázd minél előbb, minél tovább húzod, annál kellemetlenebb lesz a helyzet
2. inkább örülj annak, hogy felkészült, és nem jön a "majd időben kiveszem, bízz bennem" dumával
3. ez nem neked, de nem tudom megállni...JÉZUSOM, felejtsd el az ly-t!!!
Miért ne lehetne nála óvszer? Nálam is mindig van, ha van éppen párom, ha nincs. Inkább legyen és ne kelljen, mint ne legyen akkor, amikor kell.
Miért hiszi azt, hogy már lefeküdtél valakivel? Te mondtad neki? Miért hazudtál? Egyébként nem vagy neki köteles megmondani, hogy szűz vagy, ha nem akarod, de inkább az igazat mondd meg - ha már beszélsz róla -, mint hazudozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!