Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz barátnőm ujjazása?

Szűz barátnőm ujjazása?

Figyelt kérdés

Hogyan ujjazzam eg úgy a szűz barátmőmet, hogy ne szakadjon át neki a szűzhártyája? Mindketten azt szeretnénk, ha aktus közben történne meg, de szeretnék neki pettingeknél a dörzsölésen kívül mást is csinálni a kezemmel.

TAPASZTALATOK ÉS NEM BAROMSÁGOK ÉRDEKELNEK!!!

A hasznos válaszokat előre is köszönöm. Aki hülyeséget ír egyből piros.

Légyszi nemet és kort is írjatok :)

2014. szept. 22. 07:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
28%

4, 5, 7-es h.sz.-írója vagyok!

Erre írtam: "A tampon nem szakítja át a szűzhártyát. Ugyanis az rugalmas. Ilyen elven akkor nem lennének szűz nők sem."

Válasz gyanánt ezt: "A szüzesség nem a szűzhártya fizikai meglététől függ!"

Kérdem Én, ha tamponnal nem lehet átszakítani egy szűzhártyát, akkor miért állítja egy szakképzett nőgyógyász szakorvos, hogy igenis átlehet? :D

10-ből 2-lánynak nincs szűzhártyája, mikor ténylegesen elveszíti a szüzességét.

2014. szept. 23. 09:11
 12/17 A kérdező kommentje:

4,5,7,11

Mi olyan nehéz azon, hogy nem a szüzességét nem akarja elveszíteni!!! Hanem nem akarjuk,,hogy aktuson kívül szakadjon át!!!!

Tudoooood!!!! Szövegértés!!!!!

2014. szept. 23. 09:14
 13/17 anonim ***** válasza:
93%

A szüzességét akkor veszíti el egy lány, mikor életében először pénisszel érintkezik a vaginája. Az totál mellékes hogy megvan-e a szűzhártyája, vagy nincs!

Sőt van olyan eset hogy pénisszel érintkezik, tehát feldugnak neki egy farkat, de nem szakítja át farokkal a szűzhártyát, de a lány az MÁR NEM SZŰZ! Hiába maradt meg a szűzhártyája... :D

2014. szept. 23. 09:17
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdező! Nem is rád utaltam, hanem azokra, akik baromságokat írtak számodra kommentként, kvázi megtévesztenek téged a kommentelők. Félre vezetnek, olyanok mint a parlamentben, vigyázz! Ne higgy el minden baromságot... :D
2014. szept. 23. 09:21
 15/17 anonim ***** válasza:
A hártyarész is rugalmas, igaz, attól még átszakadhat, szóval csak óvatosan, vagy inkább szájjal csinizd neki ^^
2014. szept. 23. 16:01
 16/17 anonim ***** válasza:

tamponnal igenis át lehet szakitani, ezért van az hogy nem igazán használnak olyat a szűz lányok, vagy ha használnak, akkor is a legkissebbet

10ből 2 lánynak nincs meg a szűzhártyája az első aktus során? :D ez valami olyan tény, mint amikor az angol tudósok megállapitják, hogy 10ből 6 az 4?

a szűzhártyát nem átszakitani hanem kitágitani kell, és attól még hogy volt már nemi aktusa, attól még valószinűleg megvan a szűzhártyája

lehet ujjazni, de csak óvatosan, még nem csináltam, de elvileg (!) érezni fogod a szűzhártyát, és a barátnőd is érezni fogja ha odanyúlsz, akkor állj meg, és onnan ne menj tovább

amúgy meg tényleg lehet hogy már nem ép állapotú a szűzhártyája a barátnődnek, ez lehet sporttól, erősebb ütéstől stb

2014. szept. 26. 22:04
 17/17 anonim ***** válasza:

ne dörzsöld,hanem simizd, elősször bugyin keresztül aztán alatta.

elősször a mutató ujjad dugdbe,aztána középsőt is mehet tövig (ha mutáns vagy 20 centis ujjakal akkor ne)a barátnőmnek nem sikerült 8 centis ujjhoszammal átszekitani.17 voltam,ő 15.

28/f

2014. okt. 16. 20:13
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!