Sokkal jobban élvezném a szexet azzal akihez erős testi vonzalmat érzek és nemi vágyat?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok,eddig egy pasival volt dolgom de mikor éppen alul kényeztetett semmennyire nem élveztem pedig a videokban a számomra nagyon izgatoak el is tudok rá menni pl. ujjazas de vele semmi ilyesmi nem volt:(
Viszont ha most egy olya pasival tenném ezt akihez vonzodok nagyon pl testre meg nemi vágy szempontjabol vele élvezném ezeket a dolgokat? mert felmerült bennem ez a kérdés :) segitsetek kélek.
2014. szept. 20. 09:49
1/2 anonim válasza:
Nemtudom, én csak olyan pasival fekszem le aki bejön nekem. Miért fekszel le olyannal aki nem tetszik neked?
2/2 anonim válasza:
Az érzelmi, mentális háttér rengeteget számít: tehát biztatlak erre..A videók és egyéb segédanyagok "működhetnek",de élőben más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!