Ha én a szüzességem elvesztését csak házasság után tervezem, akkor mikor illik ezt közölni a sráccal?
Figyelt kérdés
Egyelőre nem aktuális a kérdés, de jó lenne tudni minél előbb, hogy etikus, ugyanis tudom, hogy sokak szemében ez problémát jelenthet, esetleg kizáró ok egy kapcsolat kialakításánál.
:)
2014. szept. 17. 23:41
1/17 anonim válasza:
Első találkozón, esetleg még előtte, hogy ne rabold túl sokáig az idejüket.
2/17 anonim válasza:
Hívd fel hogy "Esküvőig nem kefélünk" aztán tedd le.
3/17 anonim válasza:
Minél hamarabb de pl nem első héten....
Mást sem akarsz házasság előtt?
Pl orál?
Vagy egyebek?
Őszinte leszek!
Szerintem nem sok pasi vár a házasságig a szexel.
Szexel ő majd csak nem veled... :-(
4/17 anonim válasza:
ismertem én hozzád hasonlót, amint szakitott a fiújával 1 év után a rákövetkező 3. napra két igazi vérbeli cigány húzta a farkára a lányt
6/17 anonim válasza:
Első randin, így nekik nem veszik el sok idejük veled és kereshetnek normális pasit.
csokinyuszi
7/17 anonim válasza:
Én akkor is legalább a pettinggel vagy egy jó 69-el nem bírnék várni. L
9/17 anonim válasza:
Az első percben, hogy minél kevesebb időt pazaroljon rád és keressen egy normális lányt.
10/17 anonim válasza:
Miért akarsz várni? Vallás miatt? Mert akkor inkább keress vallásost. Am nem sok olyan van,aki várni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!