Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van amikor "szellent" a...

Van amikor "szellent" a punic, az mindenkinél elő fordul? És első alkalommal is?

Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
punci puki mindenkinél előfordulhat akár az elsőnélis...bár szeritnem elsőnél kevesebb rá az esély..
2010. jan. 19. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
"a punic szellentése"...ez valami új lény lehet! :d Vidd be a természettudományi múzeumba, mert még nem sokan láthatták punicot...szellenteni meg pláne nem:D:D:D
2010. jan. 19. 18:56
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
előttem szóló a "punic" a punic pukikus fajba tartozó élőlény. Különleges ismertetőjele, hogy gyakran ereget, ha matatnak benne. Ilyenkor nedves lesz és könnyen tátja el a száját, amiből a levegő kifele távozva jellegzetes hangot ad, innen a neve is. Forrás: Wikipédia
2010. jan. 19. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
áh..köszönöm az infót! XD :D Nekem is kell egy punic :DXD
2010. jan. 19. 19:01
 5/10 anonim válasza:
Laikus fejjel azt mondanám, ez a beszorult levegőtöl van, és természetes.
2010. jan. 19. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálam már az elsőnél is előfordult, de nincs mindig. Azért az zavarba tud engem ejteni, ha az aktus után percekkel mozdulok úgy, hogy kijön... De ez van.
2010. jan. 19. 19:55
 7/10 anonim válasza:
0%
Az nem a puncid és azért sztem "eksön" előtt ne egyél babot ;)
2010. jan. 19. 21:32
 8/10 anonim válasza:
100%
Hát van ilyen. Természetes dolog. Nem kell szégyelned szerintem. A pasid előtt se ( persze ez függ attól milyen). U.I.: A válaszolóknak: Amúgy a punic-os kollega nagyon nagy! :)
2010. jan. 20. 11:02
 9/10 anonim válasza:
A South Parkban van egy olyan rész, aminek az a címe hogy Punifing
2010. jan. 24. 19:21
 10/10 anonim válasza:

Utolsó >.< elloptad a válaszomat XD

amúgy kintvagy fuckyeah-n xDxD

2010. ápr. 13. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!