Van amikor "szellent" a punic, az mindenkinél elő fordul? És első alkalommal is?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 18:54
1/10 anonim válasza:
punci puki mindenkinél előfordulhat akár az elsőnélis...bár szeritnem elsőnél kevesebb rá az esély..
2/10 anonim válasza:
"a punic szellentése"...ez valami új lény lehet! :d Vidd be a természettudományi múzeumba, mert még nem sokan láthatták punicot...szellenteni meg pláne nem:D:D:D
3/10 anonim válasza:
előttem szóló a "punic" a punic pukikus fajba tartozó élőlény. Különleges ismertetőjele, hogy gyakran ereget, ha matatnak benne. Ilyenkor nedves lesz és könnyen tátja el a száját, amiből a levegő kifele távozva jellegzetes hangot ad, innen a neve is. Forrás: Wikipédia
4/10 anonim válasza:
áh..köszönöm az infót! XD :D Nekem is kell egy punic :DXD
5/10 anonim válasza:
Laikus fejjel azt mondanám, ez a beszorult levegőtöl van, és természetes.
6/10 anonim válasza:
Nálam már az elsőnél is előfordult, de nincs mindig. Azért az zavarba tud engem ejteni, ha az aktus után percekkel mozdulok úgy, hogy kijön... De ez van.
7/10 anonim válasza:
Az nem a puncid és azért sztem "eksön" előtt ne egyél babot ;)
8/10 anonim válasza:
Hát van ilyen. Természetes dolog. Nem kell szégyelned szerintem. A pasid előtt se ( persze ez függ attól milyen). U.I.: A válaszolóknak: Amúgy a punic-os kollega nagyon nagy! :)
9/10 anonim válasza:
A South Parkban van egy olyan rész, aminek az a címe hogy Punifing
10/10 anonim válasza:
Utolsó >.< elloptad a válaszomat XD
amúgy kintvagy fuckyeah-n xDxD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!