Tényleg gáz? 13/L
1.Lány ismerősöm 12 éves és már nem szűz
2.Ő már szopott fiút
3.Én nem szoptam és Ő szerinte gáz
4.Szűz vagyok és ez is géz
5.Szerinte én "nem vagyok normális"mert még 13 évesen szűz vagyok
áhh dehogy. Eléggé félreinformálódtál. Az, hogy 13évesen gyereke legyen vkinek,az nagyon ritka.
Ja és, hogy választ adjak a kérdésedre,nem gáz.
Az a gáz hogy 12 évesen már szexelnek összevissza. Nem mondom hogy én sokáig tartogattam magam na de általános iskolában?....Meggondoltam magam nem szülök gyereket
22/L
Kedves kérdező, te most azt város, hogy szidjuk le a barátnődet, hordjuk le a sárga földig, téged pedig dicsérjünk, mert te nem szexelsz 13 évesen szerelem nélkül.
Tudod te pontosan, hogy nem gáz, azt is tudod, hogy amit ő csinált az nem normális.
De ne is feküdj le senkivel míg szerelmes nem leszel és legalább be nem töltöd a 15-16-ot. Az ilyen minimum határ szerintem.
Sok anya szerint a 18 a megfelelő életkor, de akkor se keseregj ha esetlen 21 éves leszel és szűz.
14-es, azt adom, pont beletaláltál.
:D :D
Aranyos vagy és jól is teszed.
De még fiatal vagy, lesznek még ezzel tapasztalataid más emberek által.
Mond meg nyugodtan a barátnődnek, hogy oké, ő már nem szűz, élje csak ki magát, feküdjön le annyi fiúval amennyivel akar, aztán majd mikor huszonévesen, úgy fog kinézni, mint egy elhasznált rongy, akkor már a kutyának nem fog kelleni. Te pedig, egy boldog párkapcsolatban fogsz élni.
Amúgy pedig egy rin.gyó a barátnőd.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!