Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van tipikus jele (i) annak,...

Van tipikus jele (i) annak, hogy egy pasi szuz? Beszelgetesnel lejohet valamibol? Gondolok itt valamilyen elszolasra.

Figyelt kérdés
Mi van, ha ugymond dicsekszik egy pasi magaval szexualis teren?
2014. szept. 14. 21:18
 1/4 anonim ***** válasza:
enrollam egybol le jott itt egy csajnak,hogy szuz vagyok :/
2014. szept. 14. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélgetés alapján ez nem derül ki, a pasik amúgy sem szeretik elárulni hogyha még szüzek. Az én barátomról is most derült ki hogy előttem még nem volt senkie. Bár gondoltam.

Még akkor se tudsz szerintem biztosra menni ha lefekszel vele, mondjuk akkor általába ki szokott derülni.

2014. szept. 14. 21:21
 3/4 Froncsi ***** válasza:

Ezt szerintem soha nem lehet biztosra tudni egy pasinál, nincsnek ilyen biztos jelei.

Az is lehet, hogy született tehetsége van a szexhez, vagy ösztönből tudja mi a jó a nőnek, és nem tapasztalatból.

Mondani meg ugye azt mond mindenki, amit akar :D

2014. szept. 14. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a személyiséged, ha nyitottabb, nagy dumásabb akkor nem fog neki leesni.Ha félénkebb visszahúzódob akkor inkább.
2014. szept. 15. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!