Engedjem hogy elvegye a szüzességem? 17/L
Van egy férfi(35) akivel nagyon joba vagyok és vonzodunk egymashoz.
Megmondta hogy akar engem,szexelni akar. De az a baj hogy vannak gyerekei ,felesege. Én is kivanom ot nagyon de felmerult bennem az a kerdes hogy Ő vegye-e el a szuzessegem. Mit tegyek?
Emberek, itt nem az a kérdés, hogy a pasi jól teszi-e, amit csinál (vagy csinálni akar).
Szüzességet elveszíteni olyannal kell, akit szeretsz, és akiben megbízol, hogy óvatosan, rád figyelve fogja csinálni. Ettől lesz szép élmény az első alkalom. Ha ő ilyen, akkor szerintem nem rossz ötlet vele elveszíteni.
De ne legyenek illúzióid, akár lefekszel vele, akár nem, nem fogja otthagyni a feleségét és a gyerekeit. Újdonság vagy, friss hús, szexre kellesz, hosszú távra nem tervez veled. Előbb-utóbb szakítani fogtok, ami fájdalmas lesz, ha másban reménykedsz. Ha innen nézed, akkor is vele akarod elveszíteni?
Ha ezt a kérdést fel kell tenned akárcsak magadnak is, akkor a válasz NE TEDD!!!
Egyébiránt pedig gondold végig a következőket, írod gyermekei vannak és felesége....
Kérdés: Szerető akarsz lenni?
Irod kívánod őt....
Kérdés: Ha megkap aztán többet soha nem akar, vagy csak a felesége mellé kellesz pótléknak akkor is vágysz rá?
Valamint nagy kérdések még, hogy:
- Mit vársz ettől az eéső alkalomtól ezzel a férfival?
- Ha nem az vagy nem úgy sikerűl amit vársz, akkor kész vagy azt feldolgozni?
- Ha komolyabb kapcsolatra vágysz vele és ezért tennéd, biztos vagy benne, hogy ő is ugyanazt akarja amit te?
És még sok-sok hasonló kérdés van amit érdemes magadnak feltenni, ha már felvetődött benned a kérdés, hogy engedd-e neki hogy ő vegye el a szüzességed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!