én 5 hónapja vagyok a barátnőmmel együtt. Én voltam neki az első. Már nagyon sokszor próbálkoztunk, de nem élvezi a szexet, nem érez semmit amikor beléhatolok. Ennek mi oka lehet? Nincs eléggé felizgulva? Vagy mi baj lehet?
Mi a párommal 3 évig vagyunk együtt!
Én se élveztem régen a sexet de ez megváltozott!
Mi ugy szoktuk hogy a lány van felül a fiu alul magyarul lovaglópozt veszünk fel!És a fiu elkezdi a lánynak a hüvelykujjával simogatni a csiklót!
Én igy megyek el probáld ki te is!
Sok sikert!
Sziasztok.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Már úgy próbáltuk, hogy ő van felül és ugy izgatom a csiklóját..és mindig van orgazmusa..,csak ha szerelmeskedni próbálunk..akkor nem érez semmit..lehet túl száraz a hüvely fala?vagy nem tudom mi lehet a baj..
Ha hüvely szárazságról lenne szó akkor bizony érezne valamit, méghozzá fájdalmat! De ott a kezed meg tudod állapítani szerintem, hogy elég nedves-e. Egyébként valószínűleg lelki oka van, vagy te csinálsz valamit nagyon rosszul. Én sem élvezek el szex közben, de attól még az egészet élvezem csak a végkifejlet nincs meg, de ettől a szex még szuper! Úgyhogy ha te rendben csinálod a dolgokat akkor valószínűleg lelki oka lehet.
21/N
az orgazmus nagy részben az agyban történik és annak van köze hozzá
én 2 dolgot ajánlok neked ami segíthet rajtad áll hogy kipróbálod-e az 1. agykontroll,egy rakás könyv van belőle
2. a könyv címe: Erotikus Masszázs
szerintem vedd meg őket mert segíteni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!