Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok és a pasim 1...

Szűz vagyok és a pasim 1 hónap után le akar velem feküdni és szégyellős vagyok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. szept. 6. 11:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

1 hónap az semmi, ennyi idő alatt nemhogy egymás testét (petting), de egymás személyiségét se tudjátok megismerni, úgyhogy szerintem nagyon rossz ötlet lenne lefeküdni vele.

Megkockáztatom, hogy ha most engedsz neki, mihelyt megkapja amit akar ott fog hagyni.

Ne tedd, várj még, ismerjétek meg egymást, hagyjatok időt arra, hogy minden folyamat a maga rendje és módja szerint kövesse egymást, pettingeljetek, tudjátok meg, hogy a másiknak mi az ami jólesik és mi az ami nem, hogyan, milyen módon izgassátok egymást, hogy az élvezetes és örömteli legyen.

Ez 1 hónap alatt nem hiszem hogy kivitelezhető lenne olyan mértékben ami elengedhetetlen egy élvezetes, felelősségteljes szexhez.....úgyhogy szerintem ne feküdj le vele, ha szeret és fontos vagy neki akkor szépen kivárja amíg ennek is eljön a maga ideje :)

2014. szept. 6. 12:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Amíg nem vagy benne biztos,ne feküdj le vele.
2014. szept. 6. 12:32
 13/18 anonim ***** válasza:

Mi anno 3 hónap után feküdtünk le (mindkettőnknek első kapcsolat volt és nem 16 évesen).

Ha úgy érzed, eljött az idő, majd belevágtok, addig meg mondd meg neki, hogy max. petting lehet és az is lépésenként.

2014. szept. 6. 13:14
 14/18 anonim ***** válasza:
nembiztos hogy rossz ötlet mert a párommal én is 1 hónap után feküdtünk le. 1 éve vagyunk együtt
2014. szept. 8. 11:11
 15/18 anonim ***** válasza:
egyik ismerősöm most feküdt le a barátjával, akivel egy hónapja van együtt, és kb azelőtt 2 hete ismerte meg... szerintem nagy balgaság, de végülis, ha úgy látja, hogy jó a srác, akkor biztos úgy van... neked is érezned kell, hogy megéri-e vele lefeküdnöd
2014. szept. 10. 08:54
 16/18 anonim válasza:
Ha 30 felett vagy, azonnal engedelmeskedj.
2014. szept. 18. 20:13
 17/18 anonim ***** válasza:
na mitörtént azóta?
2014. szept. 20. 14:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Megbeszéltük hogy várunk még :)
2014. szept. 21. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!